Mladi svećenik napisao Severini "Volim te i javi se za kavu"
Svećenik Tomislav Lukač i Severina; Snimka zaslona: YouTube/Instagram

Između pjevačice Severine i svećenika don Tomislava Lukača izbio je žestok sukob. U posljednjoj objavi joj je poručio da je voli i pozvao je na kavu.

Sve je počelo kada je Severina u petak na svom profilu objavila negativan komentar koji je primila nakon što je podržala inicijativu za pravo na pobačaj.

Fotografija koju je podijelila sugerirala je da joj je uvredu “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet” uputio svećenik Lukač. Međutim, on je prije dva dana putem Instagrama objasnio situaciju i negirao autorstvo sporne rečenice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @dontomislavlukac

“Dragi moji pratitelji stvarno mi nije cilj spuštati se na neku razinu i debatirati i vjerujem da ova stvar neće izaći u medije, ali stvarno mi je na srcu radi vas samih da saznate istinu o onome što je Severina danas napravila s mojim videom o pobačaju.

Moj video o pobačaju je šeralo 197 ljudi. Među njima jedan čovjek je šerao video na svoj story i na svom storyju napisao pogrdne riječi prema Severini. I što je kraljica napravila? Znači ona je uzela taj njegov story, izrezala njegovo ime i prezime da se ne vidi i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrde i usput me jako izvrijeđala.

Svi koji me prate dobro znaju da nisam objavio taj story i da to nisu moje riječi. Tužno mi je da se netko s toliko pratitelja može spustiti na tu razinu da koristi laž da bi debatirao običnog svećenika. Tebe draga Severina, podsjećam da na koncerte nosiš isti križ kojim mi se rugaš u svom storyu”, rekao je don Lukač.

Snimka zaslona: Instagram

Severina je dobila gnusne komentare zbog podrške pobačaju

Osim toga, pozvao je Severinu na kavu i poručio joj da je voli. Pjevačica je ponovno reagirala u komentarima: “Dragi moji Hrvati, ako vam je ovo svećenik, zaslužili ste ga.”

Podsjetimo, Severina se suočila s kritikama zbog podrške pravu na pobačaj te je na Instagramu podijelila uvredljive poruke koje je dobila. Jedna od njih glasila je: “Četnikušo, partizanko, koljačice, jednaka si kao nacistički vojnik koji kolje ljude u logoru i ti i one, treba svakom od vas po jedan apartman na psihijatrijskoj bolnici”

Komentirala je njegov križ oko vrata

U drugoj objavi, Severina je uz fotografiju don Tomislava Lukača komentirala njegov križ oko vrata i sporni komentar o jahti. “Zvuči kao da mi je motor prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar se*s, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top”, poručila je Severina.

Iako se činilo da je Lukač autor ružnog komentara, njegova fotografija potječe iz videa o pobačaju, u kojem nije iznio sporni komentar.

Don Tomislav Lukač je mladi svećenik iz Kaštela koji je postao senzacija na TikToku, dijeleći tajne svog poziva i rušeći stereotipe o svećenicima.

Što vi mislite o ovom njihovom sukobu? Na čijoj ste strani? Ostavite nam ispod komentar!

65 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Mirjana
2 mjeseci prije

BB Don Tomislava,a za Severinu se treba moliti,oprosti joj Bože ,nezna što čini

Danijela
2 mjeseci prije

Sramota i za jednu i za drugu stranu

Šimo Šmic
2 mjeseci prije

Užas,pitam se čemu ovakvo komuniciranje. Šta se na ovakav način postiže. Sudar svjetova.
Što se tiče prava na pobačaj stvar je po meni nedvojbeno jasna. Dok srce nije počelo kucati,može pobacaj.kad srce zakuca prestaju sva prava ikoga da ugasi srce. Te priče da je žena gospodar svoga tijela ,i da ona odlučuje što će. Ali kad srce zakuca,to nije samo njezino tijelo nego već novi život, i to je nesta vise od dijela tijela ,i niko nema pravo da ga ubije. Samo uz posebne zdravstvene okolnosti.
.

Leo
2 mjeseci prije
Odgovori  Šimo Šmic

Bez kompromisa zena treba da se bori za djete. Prava jaka.

Magdalena
2 mjeseci prije

Toliko mržnje od vas kršćana je slika današnjeg “vjernika”. Tako je tužno čitati vaše komentare. Ništa vi o kršćanstvu ne znate… I ovog svećenika mi je žao…

Leo
2 mjeseci prije
Odgovori  Magdalena

Al cinjenica je da mrze pobacaj nek mrze pobacaj i svu nepravdu i vole pravdu.

roman
2 mjeseci prije

nemoj te se obazirat …….. više je nitko neće pa se nudi svečeniku da bi dobila medijsku pažnju …..nerazumije da je ostarila ….. a pornici više nisu in ….. jer su dostupni, i mojim unucima ….pa to spominje kako je dobro izgledala u pornicu ,, hehheh ,, kako je bila dobra , da za drugu stranu nismo više nikada culi eeeeeee , ja kao lajk zakljucujem da je i njemu žao …… a nisam nividio u pornicu da ga je zadovoljila ………………