Jasmina, njen otac i sestra pronađeni mrtvi u kući, unutra i tijelo žene

Muškarac i žena, koji su pronađeni mrtvi zajedno s dvije djevojke u kući u Norfolku, umrli su od uboda nožem u vrat, priopćila je policija.

Policajci su u petak ujutro pronašli tijela Bartlomieja Kuczynskog (45) i dvije djevojke, za koje se vjeruje da su njegove kćeri, nakon što su nasilno ušli u njihov dom, javljaSky News.

Policija u Norfolku rekla je da su sva četvorica ozlijeđena i da detektivi ne traže nikoga drugoga u vezi s incidentom.

Također je potvrđeno da su muškarac i žena zadobili ubodne rane u predjelu vrata. Obdukcija djevojčica bit će naknadno obavljena.

Inače, policija nije odmah izašla na teren, već tek nakon što su vidjeli da je sa spomenute adrese upućen hitni poziv na koji nitko nije reagirao.

Glavni inspektor Chris Burgess, koji vodi istragu, rekao je da su nakon ovakvog razvoja događaja zadovoljni samo činjenicom da nitko drugi nije bio uključen u incident.

“Ova posljednja informacija samo će dodatno povećati uznemirenost i šok kod članova lokalne zajednice i zato smo od samog početka odlučni provesti temeljitu i metodičnu istragu kako bismo u potpunosti razumjeli kako je došlo do ovog incidenta”, rekao je inspektor.

Nina Krisan rekla je kako je njen sin poznavao jednu od ubijenih djevojčica, Jasminu.

“Bila je jako drago i ljupko dijete. Ova tragedija je veliki šok za lokalno stanovništvo”, rekla je ona.

Dodala je da je ovo stvarno bliska zajednica.

“I svi mi, čak i ako se ne poznajemo direktno, na neki način se poznajemo kroz djecu ili kroz šetnju pasa”, zaključila je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!