Kamere snimile trenutak kada je djevojčica (11) ušla u auto svog strica, nekoliko sati kasnije je pronađena mrtva
Foto: Amber Alert Hellas

Sigurnosne kamere snimile su trenutak u kojem je djevojčica (11) u Grčkoj ušla u automobil svog strica, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva.

Malena Vasiliki Nikolopoulou (11) nestala je u nedjelju navečer u 21.10 sati, a njezina je obitelj nestanak prijavila oko 3 sata ujutro.

Nažalost, djevojčica je u ponedjeljak pronađena mrtva, izbodena nožem u vrat. Za ubojstvo je osumnjičen njezin stric, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloljetnice. Navodno je policiji priznao ubojstvo.

“Odveo sam je na teren i ubio je odvijačem”, rekao je navodno stric osumnjičenika nakon uhićenja.

Djevojčica je pronađena mrtva na području Ilije, a kako javljaju lokalni mediji, osumnjičeni stric, iako je priznao ubojstvo, nije naveo motiv.

Doznaje se da je stric jučer ujutro otišao tješiti roditelje ubijene djevojčice, dok su još vjerovali da je oteta. Ujedno je na društvenim mrežama podijelio informaciju o njezinom nestanku s “jantarne uzbune”.

Policija je pregledala sigurnosne kamere

Nedugo nakon što su Vasilikini roditelji prijavili nestanak, policija je pregledala sigurnosne kamere koje su snimile djevojčicu kako ulazi u automobil. Ubrzo se ustanovilo da je riječ o vozilu njezina strica. Za sada nije poznato je li dijete bilo zlostavljano prije ubistva, a tijelo male Vasilike pronađeno je u polju.

Mediji prenose da je stric 2017. uhićen zbog silovanja 14-godišnjakinje. Godine 2020. osuđen je na devet godina zatvora, ali je ta presuda opozvana i pušten na slobodu uz obvezu redovitog javljanja u policijsku postaju.

Kako prenose mediji, on je jučer nakon uhićenja negirao da ima bilo kakve veze s nestankom Vasilikije, ali je ubrzo uhvaćen u laži.

Na kraju je priznao da je ubio svoju malu nećakinju zarivši joj odvijač u vrat. Na kraju je inspektore odveo do mjesta gdje je bacio tijelo djevojčice.

Njeni roditelji trebaju naše molitve!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare