U kombi se zabio vlak – vozač je preživio zahvaljujući Bogu

U kombi u kojem je bio Amazonov vozač se u punoj brzini zabio vlak te ga prepolovio na pola. Vozač je preživio zahvaljujući Božjoj intervenciji.

Preživljavanje automobilske nesreće je razumljivo, no što kada vam vlak prepolovi kombi na pola? Ovaj je vozač doslovno izbjegao smrt za dlaku. 

Alexander Evans, Amazonov vozač iz Milwaukeeja, bio je nevjerojatno zahvalan za ovo veliko čudo. Pošteđen je iako je bio samo nekoliko centimetara udaljen od tragične smrti. Nesreća se zbila na River Valley cesti u Ixoniji. Vlak je brzo jurio spreman slomiti sve što mu stane na put. 

Evan je bio u dostavi kada se u njega odjednom zabio vlak i prepolovio mu kombi na pola. Objavio je fotografije onoga što je ostalo od njegovog kombija.

Vlak je promašio udariti mjesto na kojem je on sjedio za samo nekoliko centimetara. To sigurno nije samo slučajnost ili sreća. Potrebna je bila Božja ruka da izbjegne takvu nesreću. 

Novinari su ga kasnije pitali kakav je osjećaj bio biti u takvoj nesreći, a Evans je odgovorio: „Osjetio sam samo zrak i pritisak. Osjetio sam zračne jastuke. Nisam znao što osjećati, da budem iskren.“ 

Pokazao je kojom je rutom išao. Cesta je paralelna s tračnicama prije križanja zbog čega vozač nije dobro vidio tračnice. 

„Pokušao sam, pogledao sam dok sam išao nizbrdo prije tračnica, ali nisam ništa vidio. Bio mi je s lijeve strane“, objasnio je Evans. 

Ujedno je bio gluh na lijevo uho zbog čega je jako kasno čuo trubu vlaka. 

„Doslovno, bio je to jedan jako dug zvuk trube koji je vlak ispustio, a ja sam stavio nogu na gas i pokušao se maknuti s tračnica. Nisam znao koliko ću daleko uspjeti dogurati“, dodao je Evans. 

Na svu sreću, dogurao je dovoljno daleko, ali je ipak ostao u šoku. 

VIDI OVO: Vozač nije primijetio da mu auto gori, dobri građanin mu je spasio život

„Više sam nego zahvalan.“ 

Taj suprug i otac dvoje djece kaže da na Dan zahvalnosti gleda novim očima. Kada mu je postavljeno pitanje hoće li mu Dan zahvalnosti biti drugačiji, on je rekao: „Više sam nego zahvalan.“ 

Na tom prelasku pruge, na žalost, nije bilo rampe ni bilo kakvih drugih znakova upozorenja za vozače. 

Taj je dan ujedno bio njegov 33. rođendan. Bijeg od smrti najbolji je dar koji je taj dan mogao poželjeti. Ovo samo pokazuje da Bog zaista svime upravlja. 

On je taj koji može izvesti ovakva čuda. On je zaštitio Evansa te mu je dao poseban razlog za proslavu rođendana s njegovom suprugom i djecom. Nitko mu drugi nije mogao pomoći osim Boga. Nitko nije izvan Njegovog dosega. 

„Ne, nije ruka Jahvina prekratka da spasi, niti mu je uho otvrdlo da ne bi čuo“ (Izaija 59,1). 

NAJNOVIJE!