Liječnici su tražili od mame da pobaci bebu sa 7% šanse za preživljavanje, sada njezina kći ima 2 godine

Liječnici su rekli Kamilah Parvez da pobaci kćer prije poroda. Beba Maysa imala je samo 7% šanse da preživi, ​​ali Bog je imao veće planove.

Kamilahina trudnoća bila je savršeno normalna prije nego što je počela krvariti i morala u bolnicu.

“Rekli su mi da imam dilataciju 2 cm i da je ona (beba Maysa) imala stopu preživljavanja od 7%. Liječnici su me stalno ispitivali jesmo li sigurni da želimo nastaviti s trudnoćom.”

Majka je bila odlučna u borbi: “Sjećam se kad su mi rekli kolika je stopa preživljavanja, a ja sam samo pomislila kako je ne mogu izgubiti. Stvarno smo se trudili s ovom trudnoćom, u glavi sam bila toliko uznemirena i jednostavno je nisam mogla izgubiti.

Rođena sa samo 22 tjedna 2. lipnja 2021., majka ju je mogla maziti samo pet minuta prije nego što je hitno odvezena na intenzivnu njegu gdje je živjela tri mjeseca.

Maysa se borila s brojnim komplikacijama, uključujući gripu i tri srčana zastoja, prisiljavajući njezine roditelje da se suoče s mogućnošću posljednjeg rastanka.

Beba se izborila za život

Međutim, unatoč svim izgledima, Maysa se izborila za život.

Ne samo da je preživjela, već se i poboljšala, iznenadivši svoje roditelje i medicinske stručnjake. Usred brige i neizvjesnosti, njezini su roditelji jednostavno živjeli dan po dan.

“Nismo znali da će se izdržati niti koliko će izdržati”, prisjetila se Kamilah.

Tijekom hitne operacije, Kamilah je objasnila svoju zabrinutost za svoju kćer: “Otišli smo u grad kako bismo si odvratili pozornost, ali čak i tada smo mislili samo na nju. Čekali smo taj strašni telefonski poziv da nam kaže da nije uspjela.”

Hvala Bogu, njezini roditelji nikad nisu primili taj poziv.

“U jednom trenutku nisam mislila da ću je ikada moći odvesti kući”, rekla je njezina mama, ali unatoč svim izgledima, beba Maysa otišla je kući 12. rujna 2022., nakon 15 mjeseci u bolnici. Beba će sada imati 2,5 godine.

NAJNOVIJE!