Majka 14 godina tražila otetu kćer, sada su ponovno zajedno

Djevojka s Floride, koju je prije 14 godina oteo otac, ponovo je ujedinjena sa majkom na američko-meksičkoj granici, rekla je policija.

Jacqueline Hernandez (19) je nestala 2007. godine, kada je imala samo 6 godina i njen slučaj bio je neriješen sve do ovog mjeseca, kada je majku našla preko Facebooka.

Djevojka je rekla majci Angelici Vences-Salgado da je ona u Meksiku, a do njihovog dugoočekivanog susreta došlo je u ponedjeljak u Teksasu.

Istražitelji su potvrdili identitet djevojke, prenosi BBC.

Jacqueline, koja je rođena u Clermont na Floridi, navodno je oteo njen otac Pablo Hernandez iz njene kuće 22. prosinca 2007. godine.

U to vrijeme je izdana tjeralica, jer su vlasti očekivale da će s kćerkom možda otputovati u Meksiko. Nejasno je gdje se trenutno nalazi Pablo Hernandez.

VIDI OVO: Otac je 24 godine tražio nestalog sina, a sada je otkrio cijelu istinu

Majka je 2. rujna otišla u policiju u Clermontu, rekavši da ju je na internetu kontaktirala ženska osoba koja je tvrdila da je njezina kćerka.

Policija na Floridi i Teksasu napravila je plan da “presretne” mladu ženu tijekom njenog susreta sa Angelicom, kako bi potvrdili njezin identitet.

U prepisci na Facebooku majka i kći su se dogovorile da se nađu na ulazu u SAD, u Laredu u Teksasu.

Dokumentacija je ubrzo potvrdila da je Jacqueline kći koju je Angelica tražila godinama.

NAJNOVIJE!