Majka (27) izbodena na smrt dok je gurala bebu u kolicima

Majka u Engleskoj je izbodena na smrt od strane muškarca muslimanske vjeroispovijesti dok je gurala bebu u kolicima. 

Vlasti su uhitile Habibura Masuma iz Burnleyja, u utorak rano ujutro, a optužen je u srijedu. U četvrtak poslijepodne trebao bi se pojaviti pred sucem.

Vlasti su uhitile i četiri druga muškarca, u dobi od 20 godina, zbog sumnje da su pomagali prijestupniku, ali i zbog kaznenog djela povezanog s drogom. Trenutno se nalaze u pritvoru.

Kulsuma Akter (27) šetala je po gradu gurajući kolica sa svojim dijetetom, samo da bi nešto iza 15 sati u srijedu bila pronađena u lokvi krvi.

Prebačena je odmah u bolnicu gdje je i preminula, dok je dijete ostalo neozlijeđeno. Motiv napada nije poznat, a zajednica tuguje za mladom majkom.

“Bila je pristojna i skromna. Nasmijavala je ljude oko sebe. Njezina mama u Bangladešu neprestano lije suze”, rekao je njen rođak. Inače, Bradford ima gotovo dvostruko više kriminala od engleskog prosjeka.

Podsjetimo, Bradford je dom velikog broja stanovnika muslimanske vjeroispovijesti. Prema posljednjem popisu stanovništva u gradu ih je bilo gotovo 30 posto, sukobi među stanovništvom su česti.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!