Majka (40) osmero djece poginula u stravičnoj prometnoj nesreći

Majka osmero djece poginula je u stravičnoj prometnoj nesreći uoči svog 40. rođendana.

Zoe Hawes poginula je u sudaru kombija i tri automobila na autocesti u blizini Hartfordshirea na istoku Engleske. Nesreći je prethodila policijska potjera za ukradenim kombijem.

Majka osmero djece i baka dvoje djece putovala je na odmor kako bi proslavila svoj rođendan kada se dogodila smrtonosna nesreća u kojoj je poginuo i jedan čovjek.

Policajci su jurili za ukradenim kombijem Citroen, koji se potom zabio u tri automobila. Uhićen je 20-godišnjak zbog sumnje da je opasnom vožnjom izazvao tragediju.

“Zoe je bila srce naše obitelji i uzor svima nama. Mnogima je bila voljena mama, maćeha, sestra, teta, ljupka mlada dadilja i prijateljica. Silno je željela otići na odmor kako bi sa suprugom proslavila svoj 40. rođendan. Shrvani smo što smo je izgubili na ovaj tragičan način. Ne bismo je mijenjali ni za što, a njezina smrt ostavlja veliku rupu u našoj obitelji koja se nikada neće ispuniti. Volimo te i zauvijek ćeš nam nedostajati”, poručili su iz obitelji.

Prijatelji su postavili GoFundMe stranicu za prikupljanje sredstava za njezin sprovod.

Suprug ozlijeđene Zoe i dalje je u teškom stanju u bolnici.

Policija Hartfordshirea i Ured za policijsko ponašanje istražuju okolnosti koje su dovele do tragedije.

“Naše misli su s najmilijima onih koji su poginuli u ovom sudaru. Molim sve svjedoke i sve koji imaju informacije da se jave. Također bih želio zamoliti sve vlasnike nadzornih kamera koji su se vozili u tom području da provjere snimku i da nam se jave ako vide bilo što što bi nam moglo pomoći”, rekao je detektiv Mark Fraser iz policije Essexa.

Pomolimo se za djecu koja su ostala bez majke, supruga koji se nalazi u bolnici i cijelu obitelj!

NAJNOVIJE!