Majka iz Srbije u prijenosu uživo tukla uplakanu bebu, slala je i stravične prijetnje

"Ako treba - i ubit ću je, nije mi žao", dodaje majka iz pakla.

Nakon stravičnog snimke od prije nekoliko dana iz Srbije u kojem majka tuče uplakanu bebu uživo na jednoj društvenoj mreži, sada se pojavila nova snimka u kojoj majka objašnjava sramne razloge što tuče svoje dijete.

“Šta sam joj radila, onesvijestila sam je. Sad se svetim njoj, pošto se njen otac švaleriše, sad ću sve na nju da izbacim”, čuje se na snimci.

Naime, drugi glas na snimci joj govori da “nije normalna što tuče svoje dijete”, ali majka iz pakla dodaje još stravičnije prijetnje.

“Ako treba – i ubit ću je, nije mi žao”, dodaje majka iz pakla.

Glas na snimci je pita da kaže gdje se nalazi, na što majka odgovara “kaži slobodno, šta me briga”, nakon čega se čuje glas koji govori da se majka nalazi u Grockoj.

Srbijanska policija je reagirala nakon objavljene snimke u kojoj se vidi kako majka tuče svoju uplakanu i umazanu bebu, a potom se smije što plače uslijed zlostavljanja.

“Vidi sad ovo, gledaj. Gledaj sad ovo, gledaj kako je udaram”, čuje se majka na snimci.

Policija je odmah reagirala u Kaluđerici, prilikom čega su pronašli majku i dijete, koje nije imalo vidne povrede, dok je majka nakon incidenta smještena na odjeljenje psihijatrije, radi vještačenja, prenosi Blic.

Kako se vidi na društvenim mrežama, na profilu majke djeteta, ona je često objavljivala fotografije i snimke na kojima se vidi dijete.

Posljednja objava je bila fotografija na kojoj drži dijete uz pjesmu “Živim da te volim”.

NAJNOVIJE!