Majka je sinu poslala poruku da je večera gotova: Po dolasku je ubio nju, oca i sestru
Snimka zaslona: Facebook

Muškarac je uhićen i optužen nakon što su vlasti objavile da je ubio svoje roditelje i sestru u kući u Oklahomi.

U utorak, 14. svibnja, Jacob Mayhag (22) uhićen je po tri točke optužnice za ubojstvo prvog stupnja, prema Državnom istražnom uredu Oklahome.

Prema priopćenju, policajci su intervenirali u kući u Chickashi, Oklahoma, gdje su dvije žene i muškarac pronađeni mrtvi od rana od vatrenog oružja oko 11:30 ujutro u subotu, 11. svibnja.

Žrtve su kasnije identificirane kao njegovi roditelji, James i Patti Mayhaugh, te sestra Sheila.

Došao na večeru i ubio obitelj

Jacob je navodno napustio kuću svoje djevojke dan prije pucnjave, rekavši joj da će jesti pizzu u kući svojih roditelja. Telefonski zapisi pokazuju da je majka poslala poruku Jacobu ubrzo nakon što je večera bila spremna.

Policajci su pronašli pušku sa serijskim brojem koji odgovara onoj koju je Jacob kupio 25. travnja i potrošene čahure na mjestu događaja.

Jacob je navodno priznao ubojstvo dok su ga istražitelji ispitivali 14. svibnja.

Susjed je rekao da su žrtve dobro poznate u zajednici.

“Svi znaju tko su oni”, rekla je Jenny Richardson novinarima. “Bili su stvarno ukorijenjeni u zajednici, koliko ja znam, zauvijek. Bili su divni ljudi.”

Od tada je rodbina žrtava pokrenula GoFundMe kampanju u nadi da će prikupiti novac za pokrivanje troškova pogreba.

“Moja obitelj prolazi kroz nezamislivu tragediju”, napisao je Brandon Barnett. “Moja sestrična, Sheila, i njezini roditelji, moja teta Patti i ujak James, su otišli i još uvijek se pitamo ‘je li ovo stvarno?'”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare