Majka nasmrt pretukla dječaka pa zaspala: Monstruozni slučaj u Mađarskoj

Policija istražuje smrt trogodišnjeg djeteta u Pečuhu za kojeg se vjeruje da ga je nasmrt pretukla majka.

Liječnici Hitne pomoći stigli su u četvrtak oko podne u dom u kojem je dječačić živio s majkom i očuhom, a dijete nije davalo znakove života. Unatoč naporima liječnika, dječak je u bolnici proglašen mrtvim.

Sumnja se da ga je majka Irma (28) u srijedu nasmrt pretukla, a potom otišla spavati. Policija je privela nju i njezinog očuha (23), za kojeg se pretpostavlja da je bio u kući u vrijeme tragičnih događaja, ali nije ništa poduzela da spasi djetetov život.

Majka je navodno policiji priznala da je tukla dijete, pravdajući se “da sin nije bio dobar”.

Kada je policija došla privesti Irmu i njenog partnera, susjedi su izašli na ulicu i htjeli ih linčovati. Ispred dvorišta pale se svijeće, a svi koji prolaze pored kuće u kojoj je dijete živjelo ne mogu suspregnuti suze.

Kažu da su u četvrtak oko podneva vidjeli automobil kako se zaustavlja ispred Irmine kuće. Pričaju kako su dječačića liječnici pokušali reanimirati prvo u kući, a potom i u vozilu Hitne pomoći.

“To prekrasno malo stvorenje ležalo je tamo bez svijesti”, rekao je jedan rođak za Blikk, plačući.

Rođakinja otkriva da se Irma na društvenim mrežama “požalila” da će prebiti dječaka jer se ne ponaša kako ona želi.

Nikada nije voljela to dijete

“Nikad nije voljela to dijete. Zašto? Zato što je mrzila njegovog oca jer ih je napustio. Je li to kap koja je prelila čašu. Znate, kad je rodila, ostavila je dijete u bolnici. Uzela ga je prije deset mjeseci. Čini se da dijete nije hranila kako treba, da ga je mučila, tjerala ga da pije toplu vodu usred ljeta”, kaže rođak.

Nadalje tvrdi da je Irma držala dijete zaključano u sobi i tukla ga. Upitan zašto nije prijavio slučaj, rođak je rekao: Prijetio sam joj nekoliko puta, rekao sam joj: ‘Ako ti ne prestaneš, ja ću’, kaže rođak.

Susjed Zoltan, koji živi u kući preko puta, kaže da dječaka nikada nije vidio.

“Ne znam kako je mali izgledao, majka i taj njen su ga skrivali. Par puta sam čuo da se netko tu u kući svađa ili tuče, ali nije mi palo na pamet da su tukao dijete”, rekao je Zoltan.

Susjed je uvjeren da su se Irma i njezin partner drogirali.

“Iza njihove kuće je vrtić, s druge strane ograde gdje je kapija. Mislila sam da ne vidim dijete jer su ga izvodili na tu drugu kapiju… Policija ju je izvela na tu Kada smo čuli što je Irma učinila, njezina obitelj ju je htjela ubiti”, kaže Zoltan.

Susjeda iz ulice, koja je došla u dvorište zapaliti svijeću za ubijenog dječaka, kaže da je čula jezive stvari. I sama ima šestero unučadi i ne može prestati plakati.

Prema riječima susjeda, dječak je neko vrijeme bio u sirotištu.

NAJNOVIJE!