Majka i očuh brutalno mučili djevojčicu (5), liječnici ne mogu vjerovati da je preživjela

Majka i očuh iz Velike Britanije osuđeni su na zatvor jer su na brutalan način mučili petogodišnju djevojčicu. Liječnici ne mogu vjerovati da je preživjela.

Majka djevojčice Georgia Newman (29) i očuh Jordan Michael Kilkenny (29) dijete su natjerali da tri sata leži u hladnoj vodi u kadi jer se ”loše ponašala”.

Kada je djevojčica ostala bez svijesti, par ju je pokušao utopliti. Kako to nisu uspjeli, pozvali su hitnu pomoć, piše Mirror.

Kada su bolničari došli, djevojčicu su zatekli bez svijesti, bila je plava te joj je na usta izlazila pjena. Kasnije je doživjela napadaj te su je liječnici morali staviti na respirator te su joj šanse da će preživjeti bile izrazito male.

Temperatura tijela djevojčica je bila oko 25 stupnjeva

Liječnici nisu mislili da će djevojčica preživjeti budući da joj je temperatura tijela bila oko 25 stupnjeva Celzijevih. Jedan medicinski stručnjak kazao je kako je tijelo bilo kao da je satima plutalo Sjevernim morem te da nikada nitko nije preživio takvu hipotermiju.

No, unatoč lošim predviđanjima, djevojčica se potpuno oporavila te trenutačno živi sa svojim biološkim ocem. Nakon što su uhićeni, majka je tvrdila kako se djevojčica poskliznula i udarila glavom dok očuh nije znao zašto je djevojčica pothlađena.

On je prije toga guglao što će se dogoditi djetetu ako ga stave u hladnu vodu na 45 minuta. Nakon što se oporavila, djevojčica je rekla policiji da ju je očuh stavio u kadu po naredbi njezine majke jer se loše ponašala.

Majka je u to vrijeme bila u visokom stupnju trudnoće, a njezin odvjetnik na sudu je kazao kako je bila anksiozna i depresivna. Sud je majci odredio kaznu zatvora od tri godine i šest mjeseci dok je očuh osuđen na tri godine i četiri mjeseca zatvora, prenosi Vecernji.hr.

NAJNOVIJE!