Majka ostavila dječaka (8) i djevojčicu (6) same i otišla na putovanje: Policija je zatekla u kući stravičan prizor

Stan je bio u potpunom neredu, smeće i hrana su bili razbacani posvuda

Majka iz Houstona, Lakesha Wood Williams (29), uhićena je jer je ostavila svoju djecu s namjerom da se vrati, a sve zbog putovanja kruzerom.

Susjedi su vidjeli Lakeshu kako napušta obiteljsku kuću s prtljagom 4. travnja, no nikada je nisu vidjeli kako se vraća kući.

Policiji se javila susjeda iz zgrade i prijavila slučaj jer je bila zabrinuta za zdravlje djece.

Policija je u utorak izašla na teren i provjerila u kakvom su stanju mališani, pet dana nakon što je majka navodno otišla, a dječaka (8) i djevojčicu (6) zatekli su potpuno same.

Kako stoji u pritužbi, stan je bio u potpunom neredu, smeće i hrana su bili razbacani posvuda i jako je smrdjelo na mokraću.

Djeca su rekla da ih je “mama ostavila” te im poručila da “ide na godišnji odmor na krstarenje, ali da ne zna kada će se vratiti”.

Od tada, navodi se u pritužbi, čini se da nitko od odraslih nije nadzirao djecu. Williams je za to vrijeme navodno koristila video kameru kako bi gledala i razgovarala s djecom, a dječak je imao telefon s kojeg joj je slao poruke, stoji u pritužbi.

“Ova su djeca definitivno ostavljena bez nadzora mnogo dana i bila su u ozbiljnoj opasnosti”, rekao je Keegan Childers, glavni tužitelj 209. okružnog suda, za stanicu KTRK u Houstonu ABC.

Agent Službe za zaštitu djece došao je na mjesto događaja kako bi se uvjerio da su djeca dobrog zdravlja i da su prepuštena svojoj teti na skrb, navodi se u pritužbi.

Policajci su pokušali kontaktirati Williams kako bi je natjerali da odgovori, “ali nije bila voljna surađivati ​​i promijenila je svoju priču o tome gdje se nalazi”, stoji u pritužbi.

Williams je uhićen u četvrtak, a na sudu bi se trebao pojaviti u ponedjeljak.

NAJNOVIJE!