Majka ubila svog sina i kćer prije nego što je pucala u sebe

Majka s Floride ubila je svog 10-godišnjeg sina i 19-godišnju kćer prije nego što je pucala u sebe, kažu vlasti.

Šerif Grady Judd identificirao je majku kao Brandy Hutchins (43), koja je pronađena mrtva sa svoje dvoje djece u nedjelju ujutro u Waverlyju, Florida, nakon, kako vlasti kažu, bitke za skrbništvo s ocem njezina sina.

Kći je identificirana kao Hannah Griner, a sin je bio Aiden Hutchins, prema objavama na Facebooku koje dijele prijatelji i obitelj.

Ured šerifa okruga Polk rekao je u priopćenju u nedjelju da je incident započeo kao “kućni događaj” i borba za skrbništvo, da bi na kraju kulminiralo ubojstvima, prenosi People.

U četvrtak je Gradyin bivši suprug, koji se na Facebooku naziva Hutchins Race, otputovao iz Mainea na Floridu na pojavljivanje pred sudom sa svojom bivšom suprugom jer je propustila predati skrbništvo nad Aidenom njegovom ocu, rekao je šerif Judd u video izjavi. Sudac joj je tada naredio da Aidena preda njegovu ocu do petka.

Navodno nije slijedila naredbu, što je potaknulo potragu koja je trajala cijeli vikend i uključivala je telefonske pozive te objave prijatelja na društvenim mrežama, rekao je šerif.

U nedjelju je policija primila poziv i dobila informaciju da se Brandy Hutchins nalazi u mobilnoj kući sa svoje dvoje djece, dodao je.

Kazao je i da “svaka indicija u našoj istrazi” ukazuje na mogućnost da je majka “ubila” svoju djecu i ustrijelila se.

Nije bilo dostupnih informacija o vrsti ozljeda koje su zadobile žrtve. U ponedjeljak je Ured medicinskog istražitelja okruga Polk odbio dati bilo kakve detalje u vezi s tim.

NAJNOVIJE!