Mama s tumorom na mozgu koja je spasila dijete od pobačaja ima manje od godinu dana života

Tasha Kann je oličenje hrabrosti i samopožrtvovnosti. Ova mama s tumorom na mozgu je spasila dijete od pobačaja, a sada ima godinu dana života.

Prije nešto više od godinu dana, 30-godišnjoj majci dijagnosticiran je tumor na mozgu nazvan anaplastični astrositom stupnja III, rijedak i maligni oblik raka. Tasha je bila trudna otprilike 20 tjedana sa zdravom djevojčicom.

Liječnici su obavijestili Tashu da joj je najveća šansa za preživljavanje i više vremena da pobaci dijete te odmah započne s kemoterapijom i zračenjem.

Međutim, Tasha nije željela okončati život svoje bebe, čak i ako je to značilo da će njezin vlastiti život prije doći kraju.

Gracey Joyce Kann rođena je prošlog listopada. Bila je zdrava i slatka koliko je mogla biti, a obitelj Kann se zaljubila u nju.

Tashin rak rastao je iz središnjeg živčanog sustava i raširio se u tri režnja njezina mozga koji je vrlo agresivan i otporan na liječenje. Operacija nije opcija, a prognoza se za Tashu pogoršala s godina na mjesece. Prognoza je bila 12 mjeseci, a Tasha sada ima 14 mjeseci.

Ali prije par dana je Fox News je objavio vijest da je Tasha zbog širenja raka upravo dobila manje od godinu dana života od strane liječnika.

Nastavimo moliti Boga za ovu hrabru majku i obitelj!

NAJNOVIJE!