Hrabra mama vratila u život “mrtvog” sina koji je plutao u bazenu

U zadivljujućoj priči o vjeri i molitvi, 13-mjesečni dječak po imenu Zeth vraćen je u život nakon mučne nesreće koja se dogodila u rezidenciji u Kostarici. Za to je zaslužna hrabra mama.

Obitelj Lloyd, koju čine majka i otac i njihovih šest dječaka, nedavno se preselila u Kostariku i ispričala ovaj događaj koji je pokazao duboku snagu majčine ljubavi i božanske intervencije.

Tragični obrat događaja

5. srpnja, dan kao i svaki drugi, pretvorio se u dan iz njihove najgore noćne more. Najmlađi član obitelji Lloyd, Zeth, umakao je nezapaženo dok se obitelj bavila pripremanjem doručka. Kada se osjetila njegova odsutnost, majka je postala zabrinuta i obiteljska potraga dovela ih je do mjesta od kojeg su se najviše užasavali: bazena.

Joshua Lloyd ispričao je užas tog trenutka: “Moja ga je supruga prva vidjela, licem prema dolje u vodi, kako pluta, ne miče se. Kada je izvukla njegovo tijelo iz vode, bio je mrtav. U njemu nije bilo života.”

Odlučnost majke i vjera obitelji

Suočena s nezamislivim scenarijem, Zethova majka brzo je krenula u akciju, izvodeći CPR zahvat, dok se obitelj molila za njegovo oživljavanje. Opisujući herojske napore svoje žene, Joshua je rekao: “Osjećala se kao da je Bog preuzeo njezino tijelo. Počela je izvoditi CPR na čudan način, dajući mu usta na usta, i osjećala se kao da mu je Bog zapravo počeo udahnjivati ​​život.”

U videu u nastavku možete saznati više o ovom događaju sa sretnim završetkom.

Došavši 30 minuta kasnije, bolničari su brzo prevezli Zetha u lokalnu bolnicu. Zeth je počeo pokazivati ​​znakove poboljšanja. Obitelj iskreno vjeruje da je ovaj preokret ništa drugo nego Božje čudo.

Danas se Zeth vratio kući, pušten je iz bolnice nakon nešto više od tjedan dana s obećavajućom prognozom za potpuni oporavak. Obitelj Lloyd izražava svoju zahvalnost svima koji su pružili podršku i molili u ovom izazovnom vremenu.

NAJNOVIJE!