Mami zbog bebine kilaže prijete socijalnom službom: “Ovo je zlostavljanje!”

Mama je na TikToku objavila video kćerkice, a za oko je svima zapela bebina kilaža zbog koje joj neki prijete i socijalnom službom.

Kad je s 18 godina ostala trudna i doznala da čeka djevojčicu, mama Kayla se ponadala da će naslijediti njezine gene. Ona je sitna i vitka.

Njena beba po rođenju je bila teška 3.3 kilograma, što je malo manje od američkog prosjeka. No s 14 mjeseci već nosi odjeću namijenjenu trogodišnjoj djeci, a Kayla tvrdi da nije pretila.

“U trudnoći sam mislila da će moja beba biti sitna”, napisala je u viralnom TikTok izazovu, a onda se snimila kako drži poveće dijete u rukama.

“Njen tata je visok i velik pa je na njega”, dodala je.

@thatmomkayla

Her dads side is tall & big so ofc she’s just like them 😩 love her though #momsoftiktok #teenmom #bigbaby #toddler #youngmom

♬ I wasnt aware there was an assignment – awnashay

Nakon što je video postao viralan i skupio preko 9 milijuna pregleda, Kayla se našla na udaru trolova koji su je prozvali zlostavljačicom.

“Dijete se treba kretati, ovo je pretilost”, napisala joj je jedna osoba.

Kayla tvrdi da je djevojčica prohodala s 10 mjeseci i da je prilično aktivna.

“Trči posvuda. Nemojte mi pokušavati govoriti što bih ili ne bih trebala raditi”, uzvratila je mama.

Neki su čak otišli toliko daleko da su Kayli zaprijetili socijalnom službom.

“Razgovarala sam sa savjetnicom za dojenje i kaže da je sve u redu. Obitelj njenog oca je velika, a ja sam sitna, pa i ona izgleda puno veće kad je kraj mene. Dobro se hrani i zdrava je”, pojasnila je Kayla.

NAJNOVIJE!