Melissa (25) nestala, rekla majci da je u Hrvatskoj: “Pomozite mi da je pronađem”

Majka mlade djevojke uzbunila se na društvenim mrežama.

Melissa Neri (25), koja trenutno živi u Italiji, a porijeklom je iz Rumunjske, nestala je u utorak, 23. travnja, kada se posljednji put javila majci i rekla joj da je “otišla na odmor u Hrvatsku”.

“Kad sam je nazvala, rekla mi je da je otišla na godišnji odmor u Hrvatsku. Više mi ništa nije rekla niti me na bilo što upozorila. Pomozite mi da je pronađem”, rekla je majka Carmele Martini.

Majka mlade djevojke uzbunila se na društvenim mrežama i apelirala na sve da joj se jave ili obavijeste policiju ako imaju bilo kakvu informaciju.

Posljednji kontakt Melissa je imala sa svojom obitelji u utorak navečer putem videopoziva kada je nazvala da vidi svoju četverogodišnju kćer.

Melissa je 19. travnja bila s kćeri u zabavnom parku Mirabilandia, a potom je djevojčicu otpratila do oca. Sutradan je nazvala majku, ali joj nije ništa posebno rekla.

“Kada smo razgovarali telefonom, rekla mi je da mora nekamo ići, a da nije ništa rekla. Sutradan, kad sam je nazvala, rekla je da je otišla na odmor u Hrvatsku i to je to. Možda mi nije smela ranije reći iz straha, da je ne spriječim da ode”, objasnila je majka.

Nakon toga majka je izgubila svaki kontakt s Melisom i trenutno je jako uplašena da joj se nešto dogodilo.

“Njen telefon je isključen, ne čita poruke. Uopće ne sliči na nju”, rekla je majka i dodala da je bila prestrašena te da nije pala u stanje anafilaktičkog šoka jer je alergična na hranu.

Carmela je u srijedu navečer gostovala u jednoj talijanskoj emisiji gdje je pozvala sve koji vjeruju da su vidjeli Melissu da obavijeste policiju i dodala da djevojka ima različite tetovaže na tijelu.

Jedan u obliku ruže na lijevom palcu, drugi na rukama, uključujući jedan s likom plišanog medvjedića.

NAJNOVIJE!