Mladića (20) udario nepoznati vozač i ostavio ga da umre nasred ulice

Alexander je imao samo 20 godina. Cijeli život je bio pred njim.

Mladog Alexandera (20) je udario nepoznati vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće u njemačkom gradu Wesselingu i ostavio ga da umre nasred ulice. 

Njegova obitelj preuzima slučaj u svoje ruke, jer još uvijek postoji nema napretka u istrazi.

Naime, kako je njegov otac Jürgen podijelio u videu na YouTubeu, počinitelj je svog sina ostavio da umre na ulici.

“Alexander je te noći preminuo od najtežih ozljeda u nesreći – nakon što su se liječnici dva sata očajnički borili za njegov mladi život. Počinitelj ga je ostavio da umre na ulici, bol je nevjerojatna”, rekao je otac u videu.

“Imao je cijeli život pred sobom”

Stravična nesreća dogodila se u noći 26. ožujka 2023. godine, a udarac je oko 01:00 sat čuo stanar obližnje zgrade, koji je čuo eksploziju, a zatim pronašao ozlijeđenog 20-godišnjeg Alexandera kako leži na betonu.

“Alexander je imao samo 20 godina. Studirao je psihologiju i honorarno radio u lancu supermarketa. Cijeli život je još bio pred njim. Njegovih 20 godina životnih radosti – izbrisano u jednom trenutku. Za našeg voljenog sina vežu nas samo lijepe uspomene”, dodao je.

Potraga je bila neuspješna

Policija je odmah nakon nesreće krenula u potragu za vozačem, ali za sada bezuspješno. Na mjestu nesreće policija je pronašla dijelove BMW-a serije 1 tamne boje – vjerojatno 2008. ili 2009. godište.

“Kako živite s osjećajem da ste mladu osobu ostavili da umre na ulici i onda jednostavno pobjegli? Pitam te — zar nemaš noćne more? Zar ne razmišljaš o tome svaki dan? Zar ne vidiš trenutak kad si ga udario u svojim mislima svaki dan? Ne budi patetična kukavica. Predaj se policiji”, obratio se Jürgen.

Jürgen S. govori i o savjesti obitelji vozača koji je sudjelovao u nesreći.

Obitelj je uzela stvar u svoje ruke i sama krenula u potragu za počiniteljem. Video je pregledan i podijeljen više puta, a otac za Bild kaže da mu je to i namjera — ” da što više ljudi vidi video kako bi se našlo rješenje”.

Obitelj je ponudila i nagradu od 10.000 eura za informacije koje bi dovele do istrage, identifikacije i hvatanja počinitelja ovog zlodjela.

Molimo se da pravda izađe na vidjelo!

NAJNOVIJE!