Mladoženja poginuo na medenom mjesecu – samo tri dana nakon vjenčanja

"Nate je bio divan suprug, prijatelj, sin i brat u Kristu", stoji na stranici GoFundMe.

Medeni mjesec mladog para iz Ohija na Karibima završio je tragično kada je suprug preminuo samo tri dana nakon vjenčanja.

Nate i Mariana Kuhlman iz Steubenvillea vjenčali su se 28. listopada i otputovali su u Svetu Luciju gdje je mladoženja poginuo u bizarnoj nesreći na skijanju na vodi.

“Nate je bio divan suprug, prijatelj, sin i brat u Kristu”, stoji na stranici GoFundMe. Više detalja o nesreći na medenom mjesecu nije objavljeno.

Mladoženja je bio student Franjevačkog sveučilišta u Steubenvilleu.

“Ljudi koji su bili blagoslovljeni vezom s Nateom mogli bi ispričati mnoge priče o tome koliko je on bio zabavna i pustolovna duša. Riječi ne mogu opisati slomljeno srce obitelji. Molimo za pomoć oko pogreba i putnih troškova obitelji”, stoji na stranici.

Drugi GoFundMe navodi da će donacije pomoći u pokrivanju zrakoplovnih karata do i iz Svete Lucije, putovnica, prijevoza, smještaja, obroka, pogreba…

Foto: Facebook

“Molite se i za obitelji. Neka im Bog da snagu i Božje prisustvo ispuni njihova srca”, navodi se u akciji prikupljanja sredstava.

Dva računa su prikupila više od 100.000 dolara zajedno do utorka ujutro.

Nateova majka, Heather Kuhlman, napisala je na Facebooku prošli tjedan da je odletjela u Svetu Luciju nakon što je njezin sin “završio u Isusovim rukama”.

“Nateova smrt nas je sve iznenadila i jednostavno nam je oduzela dah. Božjom milošću smo dobro. Tako je teško i bolno, ali hodamo svaki dan jedan po jedan trenutak”, navodi Heather.

Napisala je da vjera pomaže njoj i njezinoj obitelji u prevladavanju boli.

“Tužna sam što Nathaniel više nije ovdje s nama, ali znam da je itekako živ na nebu…”, napisala je u svojoj posljednjoj objavi.

NAJNOVIJE!