Mala Maria (8) polugola i krvava bačena u grmlje, sinoć pronađena mrtva
Foto: Privatna arhiva

Muškarac koju je ubio i silovao malenu Mariju iz Rumunjske ipak nije njen ujak, kako smo ranije pisali. Osumnjičeni je priznao što je učinio i rekao da djevojčicu nije namjeravao ubiti.

Muškarac (32) koji je uhićen u subotu u Rumunjskoj zbog sumnje da je silovao i ubio osmogodišnju djevojčicu Chicu Roşu Mariju Silvu nije njezin ujak, kako se prvo mislilo.

Istraga stravičnog zločina pokazala je da je ubojica brat nevjenčanog supruga Marijine majke, s kojim je ona započela vezu kada se rastala od prvog muža. S bivšim mužem majka ima dvoje djece – Mariju i još jednu djevojčicu.

Biološkom ocu ubijene Marije navodno nije bilo dopušteno da viđa djecu.

“Mene je bivši kolega nazvao da mi javi da mi je dijete nestalo”, rekao je u suzama biološki otac za medije.

On je navodno tada krenuo prema selu u kojem je njegova bivša supruga živjela s njihovo dvoje djece i novim dečkom.

Djevojčica je otišla do kuće osumnjičenog po novac

Podsjetimo, majka je kćer u petak oko 20 sati poslala po lonac. Djevojčica je otišla do kuće osumnjičenog koje se nalazi u dvorištu do njihova.

Kako se dijete nije vratilo nakon desetak minuta, majka je poslala mlađu kćer da vidi zašto se Maria zadržala. Međutim, djevojčica se vratila kući i rekla da nije našla ni “ujaka” ni sestru, te je obitelj odmah krenula u potragu za djevojčicom.

Nakon sat vremena uključila se policija. Na mjesto nestanka došlo je oko stotinu pripadnika policije, volontera, spasilačkih timova, koji su češljali teren do duboko u noć. Nažalost, tijelo male Marije pronađeno je polugolo i krvavo u šipražju kraj šume.

Odmah se krenulo u potragu za osumnjičenim, a on je uhvaćen u subotu nedaleko od mjesta zločina. Priznao je što je učinio i rekao da djevojčicu nije htio ubiti.

“Bio sam jako pijan”, rekao je monstrum.

Navodno osumnjičeni nema policijski dosje, ali susjedi u selu pričaju da je znao biti problematičan, prenosi Blic.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare