Muškarac svoju ženu živu zakopao u šumi, izvukla se iz ‘groba’ nakon 12 sati

Žena je u rupi ležala 12 sati prije nego što je smogla snage da se iskopa

Muškarac iz Washingtona koji je svoju ženu živu zakopao u šumi osuđen je u petak na 13 godina zatvora!

Strašan slučaj dogodio se 2022. godine kada je Chae Kyong An, koji danas ima 54 godine, pokušao ubiti svoju otuđenu suprugu, a zatim ju je živu zakopao i ostavio u šumi.

Chae Kyong Ahn na sudu se branio činjenicom da se u trenutku napada predozirao jakim lijekovima zbog posttraumatskog stresnog poremećaja. Pomahnitali muškarac brutalno je pretukao, izbo nožem, a zatim ljepljivom trakom vezao tijelo svoje supruge Young An dok je molila za milost, prenosi NY Post.

No, hrabra je žena, kako piše Washington Post, uspjela sa svog pametnog sata nazvati 911 prije nego što ju je suprug odvezao u šumu i zakopao u plitkom grobu.

Tijekom izricanja presude prisjetila se kako je molila supruga da prestane i misli na svoju djecu.

“Ne trebam ništa! Danas ću te ubiti”, rekao joj je tada Chae.

Zašto Bog dopušta mentalne bolesti?

Ispričala je i da je u rupi ležala 12 sati prije nego što je smogla snage da se iskopa, ali da joj je taj dan najteže pao na djecu.

“Moj život i životi moje djece su slomljeni. Moram zauvijek živjeti s emocionalnom traumom i zdravstvenim problemima”, rekla je Young.

Tužitelji su tražili visoku kaznu za Chea, na što je obrana pristala nakon što je priznao krivicu za pokušaj ubojstva drugog stupnja. Obrana je tvrdila da su napadu pridonijeli njegova psihička bolest i PTSP.

Za to vrijeme bio je beskućnik, izoliran od obitelji i prijatelja, cijelo vrijeme pod “predoziranjem” lijekovima za PTSP i nedovoljnim liječničkim nadzorom, rekla je obrana.

Sud ga je osudio na gotovo maksimalnu kaznu.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!