Muslimanski nogometaš okitio božićno drvce i poslao dirljivu čestitku

Mohamed Salah je muslimanski nogometaš, no svake godine čestita Božić ispod okićenog božićnog drvca zajedno sa svojom suprugom Magi i djecom. Učinio je to i ove godine.

Nogometaš rodom iz Egipta je fotografiju božićnog drvca objavio na Instagramu, uz nešto duži opis i čestitku za Božić. U njoj se dotakao i patnje kroz koju prolazi narod Palestine, odnosno pojasa Gaze.

“Božić je vrijeme kada se obitelji okupljaju i slave. Uz brutalan rat koji se vodi na Bliskom istoku, posebno smrt i razaranja u Gazi, ove godine dolazimo do Božića teška srca i dijelimo bol onih obitelji koje tuguju zbog gubitka svojih najmilijih. Molim vas ne zaboravite ih i ne navikavajte se na njihovu patnju. Sretan Božić”, napisao je Mohamed Salah.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mohamed Salah (@mosalah)

Za manje od sat vremena, tisuće su lajkale i komentirale objavu, a bilo je ponovo dosta i negativnih komentara.

“Kontinuirano razočarenje od ove osobe koja ne predstavlja ništa osim sebe i uopće ne predstavlja Arape”, jedan je od njih.

Podsjetimo, i ranijih godina je Mohamed Salah obilježavao Božić i dobijao negativne komentare zbog toga što je musliman, ali očito da ne mari previše zbog toga.

NAJNOVIJE!