Najveći trgovački lanac u Americi prodaje LGBTQ figurice Djeda Mraza

Ove blagdanske sezone Target trgovine ne prodaju samo božićna drvca, kuglice i druge ukrase, nego mega-trgovina također sadrži blagdanske proizvode s LGBTQ temom, uključujući figurice Djeda Mraza koji mašu zastavama ponosa i orašare koji nose šešire duginih boja.

Najnovija promocija LGBTQ agende maloprodajne trgovine dolazi samo šest mjeseci nakon što je tvrtka izgubila gotovo 15 milijardi dolara vrijednosti dionica zbog bojkota svojih istaknutih prikaza ponosa i transrodnih kupaćih kostima u lipnju.

“Target je nadmašio sam sebe ove godine za Božić”, napisao je korisnim @endwokeness na mreži X.

Jedna je osoba komentirala: “Vau, samo vau. Pomislili biste da su nešto naučili iz prošlog puta. Kada će tvrtke to konačno početi shvaćati? Probudite se, bankrotirajte!”

No čini se da maloprodajni div nije naučio tu lekciju.

“Sada smo usredotočeni na nastavak naše predanosti LGBTQIA+ zajednici i na tome da stojimo uz njih dok slavimo Mjesec ponosa i tijekom cijele godine”, izjavila je u lipnju glasnogovornica Targeta Kayla Castaneda.

Maloprodaja je nedavno angažirala Erika Thompsona, LGBTQ aktivista, da nadgleda “strategiju LGBTQIA+ multikulturalne prodaje i ponosa poslovanja”.

NAJNOVIJE!