Nešto među roditeljima Danke Ilić nije usklađeno, kaže vještak

"Bojim se da s prolaskom vremena ovo ne sluti na dobro"

Specijalist sudske medicine i stalni sudski vještak iz Srbije, Ljubiša Božić, dao je svoje komentare o slučaju nestanka dvogodišnje djevojčice Danke Ilić za Kurir televiziju.

Božić je primijetio promjenu fokusa istrage i predistražnih radnji te naglasio važnost novih informacija koje su policiji pristigle.

“Rekao bih da se smjer istrage promijenio zahvaljujući novim informacijama koje policija očito nije željela objaviti, a ne zato što su oni uspjeli pretražiti svaki metar na tom prostoru. Dijete nije moglo negdje daleko šetati. Drugo, mala djeca imaju strah od nepoznatog. Djeca se uvijek vrte oko svojih roditelja i tamo gdje im je sve poznato”.

Nastavio je: “Postoje tu razlike među roditeljima, tako da ima nečega što nije usklađeno. Postoji taj neki prostor, neki interval koji nije pokriven. Što se tiče zabrane pristupa vikendici, ako je kroz njega prošlo mnogo ljudi to je malo zakašnjela reakcija. Bojim se da s prolaskom vremena ovo ne sluti na dobro”.

Pred kuću je stigao bager

Pred kuću je stigao bager, a u planu je da se potpuno raščisti prilaz trošnoj, drvenoj kućici. Zasad nije poznato zašto se bagerom želi raščistiti prilaz. Novinari su na prilazu same vikendice zatekli ljude koji rade na raščišćavanju prostora.

“Čudno je trenutno sve, vjerojatno se na sve sumnja, pogotovo zato što je majka djevojčice pokazala čudno ponašanje kada se sve zbilo”, rekao je izvor za Kurir.

Istaknuo je situaciju u kojoj je majka izjavila da je djevojčica nestala nakon što je otišla u kuću kako bi dala drugom djetetu vodu, ali kada je policija pokušala ući u kuću, navodno je bila zaključana.

To je dodatno potaknulo sumnje, pogotovo s obzirom na činjenicu da u vikendici nije bilo života već neko vrijeme, te da nisu postojali adekvatni uvjeti za boravak.

NAJNOVIJE!