Njemačka: Jordanski migrant kojem se sudi za niz silovanja prijeti ubojstvom tužitelju

Jordanac odbija da ga zastupa žena.

U Münchenu, u Njemačkoj, započelo je suđenje jordanskom državljaninu za niz silovanja i seksualnih napada, ali slučaj je već dospio na naslovnice zbog ludih ludorija i prijetnji optuženika na sudu.

Četrdesetogodišnji odbijeni tražitelj azila Fadi M. više je puta ispadima ometao suđenje, a tijekom čitanja optužnice prijetio je državnom odvjetniku “grkljanskim pokretom” u njegovu smjeru.

Muškarac živi u azilantskom domu sa suprugom od 2019. godine, a bijesan je i zbog toga što mu je braniteljica žena te kaže: “Radije bih bio ubijen nego da prolazim ovu torturu ovdje”, te da je “razlog mučenja moja odvjetnica.”

Fadi M. je rekao da je odbio da ga zastupa žena, rekavši sucu: “Tražim od vas da odmah donesete presudu. Sve priznajem bez riječi kako bi sud i odvjetnici imali mira.”

Zbog toga je obitelj Fadija M. također angažirala čovjeka da ga brani u isto vrijeme, prema njemačkom listu Bild.

Jordanski migrant optužen je za prijetnje i seksualno zlostavljanje žena u regiji jezera Tegernsee u Bavarskoj.

Prvi incident dogodio se u proljeće 2021., kada je u svom domu za azil zgrabio ženu za grudi, no žena ga je uspjela odgurnuti.

Godinu i pol kasnije držao je drugu 18-godišnju Iranku, pipkao je i ljubio. Kada se majka žene suočila s Fadi M., on joj je prijetio nožem. U kolovozu 2023. pronašao je istu 18-godišnjakinju, gurnuo je na tlo i natjerao joj prst u vaginu te ju potom natjerao na oralni seks.

Osamnaestogodišnja žrtva svjedočila je putem videa o incidentu.

Optuženi je priznao da je već u Jordanu odslužio pet godina zatvora zbog seksualnih prijestupa i nasilja.

Određen je nastavak suđenja.

NAJNOVIJE!