Obitelj večerala za 400 eura pa napustila restoran bez plaćanja

Obitelj je u restoranu naručivala skupe odreske, duple deserte i 15 boca pića.

Osoblje talijanskog restorana Bella Ciao u Port Talbotu, zapadno od Swanseaja, doživjelo je neugodnu situaciju kada je osmeročlana obitelj u petak navečer napustila lokal ne plativši skupi obrok od 400 eura.

Gosti su naručivali skupe odreske, duple deserte i 15 boca pića… Račun je iznosio 382 eura. Na kraju majka je pokušala da plati štednom karticom večeru, ali je ona dva puta odbijena.

Navodno je rekla osoblju da će njezin sin pričekati unutra dok ona ode po svoju ‘drugu karticu’, no nije se vratila i nekoliko trenutaka kasnije sin je nestao iz prostorije.

Menadžer Tyrone Reese rekao je za Mirror: “Kada je došao do vrata, počeo je bježati. Moj sin je htio krenuti za njim, ali sam mu rekao da ne ide.”

Obiteljski restoran naknadno je saznao da nema načina za kontaktirati obitelj jer je broj koji su upotrijebili za rezervaciju bio “lažni”.

Restoran je podijelio video obitelji koji je brzo postao viralan, a pogledalo ga je više od 12 milijuna ljudi.

Nakon što je video objavljen, kažu kako su bili “bombardirani” pozivima iz drugih restorana u okolici, tvrdeći da su i oni imali slične incidente s ovom obitelji.

U Italiji je izlazak iz restorana bez plaćanja kazneno djelo i za to je predviđena zatvorska kazna do dvije godine.

NAJNOVIJE!