Otac 4 djece preminuo nakon nesreće na poslu, a njegova obitelj treba molitve

Obitelj očajnički treba molitvu nakon što je otac četvero djece ozlijeđen i umro zbog neočekivane nesreće na poslu.

Život je dragocjeni Božji dar. Nitko ne može biti potpuno siguran kada će udahnuti posljednji put i kada će isteći njihovo vrijeme na zemlji. Voljena osoba može biti ovdje jednu minutu, a sljedeće nestati. Nema načina da znamo koliko je vremena Bog dodijelio svakome od nas.

Nažalost, obitelj u Georgiji (SAD), koja uključuje četvero male djece, predobro poznaje ovu stvarnost.

34-godišnji Robert Hall, vodoinstalater, radio je na poslu u srednjoj školi Armuchee u Rimu, Georgia, kada je upao u šaht i preminuo.

Robert se navodno spuštao niz ljestve kada je pao otprilike 6 metara u rupu, navodi People. Nakon slijetanja u rupu za održavanje, Robert je izgubio svijest. Prošlo je gotovo sat vremena prije nego što su ekipe uspjele doći do Roberta, ali nažalost, njihovi napori bili su neuspješni.

Kao i svi drugi slučajevi, Robertova smrt je poražavajuća, posebno za njegovo četvero djece i njegovu zaručnicu, Melinu Rich. Robert i Melina bili su samo nekoliko mjeseci udaljeni od sklapanja braka. Planirali su se vjenčati u listopadu.

Osmijeh nije silazio s njegovog lica

Robertova 8-godišnja kći, Leeannahh, sjeća se svog pokojnog oca kao stalno sretne osobe, nazivajući ga “najboljim”.

“Dolazio je kući svaki dan s osmijehom na licu”, rekla je za WSB-TV.

Osim molitve, ovoj napaćenoj obitelji potrebna je i financijska pomoć. Napravljena je stranica GoFundMe za pomoć obitelji s troškovima pogreba. Stranica navodi: “Robert je bio jedini hranitelj svoje obitelji bez osiguranja.”

U sljedećem postu na stranici, Melina je zahvalila svima na njihovim molitvama, ljubavi i podršci u ovom teškom vremenu. Također je zamolila za nastavak molitve dok obitelj pokušava krenuti naprijed.

“Zauvijek ću biti zahvalna što na svijetu postoji toliko ljudi dobrog srca”, napisala je. “Moj Robert bio je jedan od najboljih i znam da bi bio jako zahvalan na vašoj pomoći u brizi za njegovu obitelj.”

Trenutno je prikupljeno gotovo 20.500 dolara za Robertovu obitelj s više od 300 donacija.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare