Otac palicom pretukao muškarca
Foto: Pexels

Policija u Münchenu uhitila je 37-godišnjaka koji je osumnjičen da je silovao 19-godišnjakinju. Navodnog silovatelja pretukao je otac 19-godišnjakinje.

Zločin se dogodio u četvrtak u münchenskoj gradskoj četvrti Berg am Laim. Policija je u priopćenju za javnost navela kako je prije uhićenja došlo do fizičkog obračuna između osumnjičenog i oca žrtve.

Prema prvim saznanjima policije, 19-godišnjakinja i 37-godišnjak boravili su zajedno u stanu. Muškarac je navodno primjenom nasilja u vidu premlaćivanja izvršio seksualne radnje nad djevojkom protiv njene volje. Djevojka je uspjela napustiti stan, a 37-godišnjak ju je pratio.

Na ulici je došlo do verbalne prepirke između djevojke i muškarca. Navodno je 37-godišnjak oštrim predmetom prijetio 19-godišnjakinji. Mlada je žena je obavijestila svog oca. Otac je odmah krenuo prema njoj i zvao policiju koja je stigla u pet patrolnih vozila, stoji u policijskom priopćenju.

Prije policajaca, na lice mjesta je stigao 47-godišnji otac i pretukao 37-godišnjaka drvenom palicom. Kako je priopćila policija, 37-godišnjak je zadobio lakše tjelesne povrede zbog čega je odvezen u bolnicu. Muškarac je zatim odveden u pritvor u sjedištu policije u Münchenu. Optužen je za seksualne delikte i prijetnje. Sudac je izdao nalog za hapšenje.

Priveden je i otac mlade djevojke koji mora odgovarati za nanošenje tjelesnih ozljeda. Nakon što ga je policija ispitala, pušten je na slobodu.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare