Otac preminuo nakon što je spasio kćer (2) od udara automobila: ‘Učinio je sve za nju’

Otac iz Denvera preminuo je nakon što je spasio svoju kćer od udara automobila. Jako ju je volio, a ovaj čin je dokaz te požrtvovne ljubavi. 

“Dana 7. prosinca, Alonso Garcia (36) i njegova dvogodišnja kći bili su u šetnji”, rekao je njihov rođak.

“Alonso je izveo kćer da nešto pojede. Hodali su preko pješačkog prijelaza kad je [na njih] naletio automobil”, rekla je Karla Alanis, Garciina sestra.

Prema Alanisovim riječima, Garcia je vidio nadolazeće vozilo i gurnuo kolica svoje kćeri s puta. Nakon što ga je i njega udario automobil, rekla je da je prevezen u bolnicu s brojnim ozljedama, uključujući slomljena rebra i koljena.

“Jako ju je volio”, rekla je Alanis. “Sve je učinio za nju.”

U e-poruci upućenoj portalu People u utorak, denverska policija rekla je da je vozač vozila optužen za neopreznu vožnju koja je dovela do ozljeda i da nema dokaza o osiguranju.

Policija je također rekla da je Garcia pušten iz bolnice, ali je preminuo u svom domu.

“Nakon ozljeda, rečeno mu je da čeka operaciju kod kuće,” rekla je Alanis za novine. “Operacija je bila zakazana dva dana nakon toga, ali nije stigao na operaciju.”

U poruci na stranici GoFundMe, Alanis je napisao da je Garcia “prestao disati”, dok je bio kod kuće.

“Obitelj je započela s oživljavanjem i pozvala hitnu pomoć kako bi procijenili ozbiljnost situacije. Bolničari su stigli na mjesto događaja, provodili su mjere spašavanja života 45 minuta”, napisala je njegova sestra.

Od utorka ujutro prikupljeno je više od 7500 dolara za pokrivanje troškova pogreba.

“Svi smo shrvani Alonsovim gubitkom”, napisala je Alanis. “Želimo dati Alonsu spomen kakav zaslužuje, odati mu počast i reći naše posljednje zbogom.”

NAJNOVIJE!