Otac u SAD-u ubio svoju ženu i tri sina koje je lovio po kući

Jonathon Candy ubio je suprugu Lindsay (39) i njihove sinove od 18, 14 i 12 godina .

Otac je ubio svoju ženu i tri od četiri sina prije nego što je uperio pištolj u sebe, rekla je policija.

Vjeruje se da je Jonathon Candy (42) ubio svoju suprugu, 39-godišnju Lindsay Candy, te sinove 18-godišnjeg Dylana, 14-godišnjeg Ethana i 12-godišnjeg Lucasa.

Policajci su pronašli pet mrtvih u ponedjeljak ujutro nakon što je četvrti sin, koji ima 10 godina, nazvao policiju da prijavi pucnjavu, rekao je narednik. Gary Knight. Knight je rekao da je Candy tada uperio pištolj u sebe, prenosi Daily Mail.

‘Ostaje misterij što je g. Candyja navelo da ubije svoju ženu i troje svoje djece. Ne znamo zašto je četvrto dijete pošteđeno ili motiv za ubojstva’, rekao je Knight.

Desetogodišnjak je stavljen na čuvanje rodbini. Policija nije imala prethodni kontakt s obitelji i nije prethodno pozivana u njihovu kuću, rekao je.

Knight je rekao da istražitelji vjeruju da je pucnjava počela nakon svađe između roditelja u nedjelju navečer ili u ponedjeljak rano ujutro.

Tijela žrtava pronađena su u različitim dijelovima kuće, a policija kaže da su dva tijela našla na katu, a dva dolje. Jedno od djece je upucano u krevetu, navodi KOCO .

Dvoje djece, Ethan i Lucas, bili su učenici javne škole Mustang. Dylan Candy je maturirao u lokalnoj srednjoj školi 2023.

Načelnik Charles Bradley napisao je u izjavi roditeljima: ‘Šokirani smo i srca su nam slomljena; ova tragedija jednostavno prkosi razumijevanju.

Susjed Brian Graham rekao je KFOR-u: ‘Nitko to nije očekivao, bilo je vrlo šokantno. Znate, kao što sam rekao, bili su sjajna obitelj.

“Bili su nam dobri prijatelji. Stalno bi dolazili i nekako smo se zajedno družili.”

NAJNOVIJE!