Oteto dijete (3) napokon je sa svojom majkom – jedna žena je prepoznala dječaka sa slike na vijestima

Oteto 3-godišnje dijete napokon je sa svojom mamom nakon razdvojenosti od gotovo dva tjedna. Zahvaljujući jednoj zaista dobroj ženi koja ih je spojila.  

Noah Clare (3) nekoliko je dana u vijestima. Njegova majka, Amanda Leigh Ennis, ga je tražila gotovo dva tjedna. Vođen je kao nestao gotovo 13 dana. Ispalo je da ga je oteo njegov otac, Jacob Clare.

Maleni Noah bio je sa svojim tatom na dogovorenom posjetu koji je potrajao dulje nego je očekivano. Slike dječaka su kružile medijima u nadi da će ga netko negdje ugledati. 

Tada je policija primila poziv od dobre samaritanke Julie Bonin koja je prepoznala dječaka sa slike iz vijesti. Ona je vidjela njega, njegovog tatu i rođakinju Amber kako hodaju blizu Doheny State parka. Julie je odmah prijavila da ga je vidjela. Jacob Clare optužen je za otmicu Noaha i njegove tinejdžerske rođakinje Amber. 

VIDI OVO: Otetu djevojku nisu silovali zbog jedne stvari koju ju je majka naučila

„Srce mi je jako udaralo. Imala sam jak osjećaj da dobro vidim, ali sam sumnjala u svoje instinkte“, objasnila je Bonnin trenutak kada je vidjela Noaha. Jacob je trenutno u pritvoru te čeka prebacivanje u drugi grad i podizanje optužnice. 

Ponovni susret dječaka i majke bio je neprocjenjiv. Nije bilo niti jednog suhog oka u blizini kada je Noah dotrčao u majčine ruke. 

„Bila je to noćna mora. Postojali su trenutci kada sam pomislila da ga neću više vidjeti“, rekla je Ennis. Rekla je da je drugi najbolji dan u njezinom životu bio kada joj je dotrčao u naručje, a prvi kada ga je rodila. Jako je zahvalna Bonin te ju smatra pravim herojem. 

Ne može se staviti cijena na pomaganje ljudima. Osoba ne može poistovjetiti novac sa radošću i srećom. U ovom slučaju, hrabra Bonin je osigurala da se dječak vrati u sigurne ruke svoje majke. 

NAJNOVIJE!