NaslovnicaVijestiPedofil oteo djevojčicu (12) ispred škole, pa je u kovčegu odvukao u...

Pedofil oteo djevojčicu (12) ispred škole, pa je u kovčegu odvukao u stan: “Bit ćeš moj rob”

42-godišnji pedofil je oteo djevojčicu ispred škole pa ju je u kovčegu odvukao u stan. Uhićen je nakon što je policiju nazvao školski kolega otmičara koji je svjedočio zločinu.

Gnjusan čin 42-godišnjeg pedofila šokirao je svijet nakon što se otkrilo da je u Brazilu 12-godišnju učenicu spakirao u kovčeg i odvukao u svoj stan kako bi je zlostavljao i pretvorio u svoju “seksualnu robinju”. Kasnije je uhićen i priznao je da je imao “pedofilske sklonosti”.

Na videu koji su snimile nadzorne kamere u Luzianiji u Brazilu, vidi se 42-godišnji Daniel Bittar kako vuče kovčeg uz stepenice u svoj stan nakon što je oteo djevojčicu ispred njezine škole 28. lipnja.

Bittaru je u otmici pomogla njegova 22-godišnja djevojka Gesielly Souza Vieira, koja je nesretnu žrtvu stavila u njihov automobil i preko lica joj držala krpu natopljenu kloroformom, dok joj je Daniel prijetio nožem, piše Daily Mail.

Monstruozni par djevojci je zavezao noge, stavio je u kovčeg i nakon toga ubacio u prtljažnik automobila. Riješili su se njezina mobitela dok su se vozili kroz šumovito područje u Luzianiji. Kad su stigli u stan, Bittar je 12-godišnjakinji rekao “kako će sada biti njegova seksualna robinja”.

Pronađena djevojka je bila u modricama, a noge vezane za krevet

Pedofil je uhićen nakon što je policiju nazvao školski kolega otmičara koji je svjedočio zločinu. Kada je pronađena u stanu, djevojka je bila u modricama, a noge, koje su lisicama bile vezane za krevet, imale su opekotine. Detaljnim pregledom kasnije je potvrđeno najgore – bila je i seksualno zlostavljana .

– Žrtva je izjavila da ju je Bittar dirao po intimnim dijelovima tijela, a tjerao ju je i da ga dira po spolovilu. Snimio je zlostavljanje i poslao ga svojoj djevojci – rekao je detektiv Joao Guilherme Medeiros.

Bittar je prvo sve negirao i tvrdio da je djevojka pronađena u njegovom stanu zapravo njegova rođaka, ali je kasnije priznao da je imao pedofilske sklonosti, zbog čega je, kako je rekao, razmišljao o kemijskoj kastraciji.

Policija je prilikom pretresa njegovog stana pronašla elektrošokove, kamere, seks igračke, pornografski materijal, ali i kanister pun benzina, pa se sumnja da je možda planirao da spali tijelo žrtve nakon silovanja.

Ako na sudu budu proglašeni krivim, paru iz pakla prijeti kazna do 30 godina zatvora.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare