Pogledajte kako se ponašaju žene prema djevojčici koja liči na Danku (2): Detalj u videu koji su svi primijetili

Nakon što je objavljena snimka djevojčice iz Beča za koju se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. ožujka u Banjskom polju, mnoga su različita mišljenja o sličnostima i razlikama između djevojčice sa snimke i malene Danke.

Međutim, snimka dviju žena koje prate djevojčicu ne bilježi nikakve emocije niti intimno ponašanje prema njoj, već vrlo hladno i suzdržano.

Također se ne vidi nikakva dječja torba koja se inače nosi s djetetom, gdje bi trebala biti voda, garderoba, hrana i slično.

Naime, na snimci se vide dvije žene od kojih jedna stoji s jedne, a druga s druge strane djevojčice. Njihovo ponašanje tijekom videa je dosta hladno, nezainteresirano i ne pokazuju nikakve emocije prema djevojci.

Oglasila se i Dankina mama u vezi snimke djevojčice iz Beča: Evo što je rekla!

Tijekom videa djevojčica se nemirno igra, penje se na vreće, a potom i na betonsku ogradu. Cijelo vrijeme nijedna joj žena ne prilazi niti je dodiruje.

Kako se vidi na snimci, gledali su u okolinu i u telefon, a na djevojčicu nisu obraćali pozornost.

Osim što žene nisu pokazivale emocije prema djetetu, niti djevojčica nije pokazala emocije prema njima. Tijekom snimanja ne prilazi im niti obraća pažnju na njih.

Ono što je također neobično je da žene imaju samo jednu putnu torbu i jednu veću torbu bez dječje torbe ili ruksaka u kojem se, karakteristično za tako malo dijete, nosi voda, odjeća i nešto za jelo.

Iako je video kratak i nije potvrđeno da je Danka na njemu, mnogi na mrežama komentiraju svaki detalj videa koji je nastao na autobusnoj stanici u Beču.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!