Pohotna nastavnica silovala učenika i slala mu eksplicitne fotografije

Prijeti joj do četiri godine zatvora.

Nastavnica, koja je inače udana majka dvoje djece zgrozila je gradić kraj Sacramenta. Uhićena je nakon što su počele kružiti njezine fotografije koje su pronađene kod učenika (14). Ovoj ženi sada prijeti četiri godine zatvora.

Michelle Christine Solis (46) posljednja je u nizu žena grabežljivaca uhićenih u američkim školama. Sve je priznala na suđenju u slučaju da je silovala dječaka (14) na dan njegove male mature, izvještava New York Post.

Uhićena je krajem prošle godine u kalifornijskoj školi. Prema optužnici, profesorica je s učenikom (14) bila u vezi nekoliko tjedana prije njegove mature.

Nakon toga mu je poslala četiri eksplicitne fotografije i našla se s njim u učionici. Zaključala je vrata. Priznala je da je imala vezu s njim.

Sve se doznalo kada su njezine fotografije počele kružiti gradićem 50-ak kilometara od Sacramenta u listopadu 2023. godine. Istražitelji su pronašli izvor fotografija i krenuli u otkrivanje jezivih detalja.

Samo dva mjeseca nakon jezivog zločina, Solis, udana majka dvoje djece, uhićena je nakon što su pronašli dječaka i njegov mobitel na kojem su bile fotografije. Uhićena je u studenom iste godine.

Platila je 15.000 dolara jamčevine kako bi se branila sa slobode. Upisana je u registar seksualnih prijestupnika, a presuda joj je 6. lipnja. Prijeti joj do četiri godine zatvora.

NAJNOVIJE!