NaslovnicaVijestiPolicajac je u autu ugledao bebu koja umire i majku koja vrišti:...

Policajac je u autu ugledao bebu koja umire i majku koja vrišti: Uznemirujuća snimka s autoputa

Policajac je u automobilu ugledao bebu staru 18 mjeseci koji umire i majku koja vrišti. Odmah im im je priskočio u pomoć!

Prometni policajac jurio je za automobilom koji je vozio prebrzo, a kada ga je zaustavio shvatio je da se u njemu odvija velika drama.

Bio je to normalan dan za michiganskog policajca Brendana Fraziera, sve dok plavi Camaro nije projurio kraj njega na autocesti.

Fraser je uključio sirenu i dao se u potjeru. Camaro je u jednom trenutku stao uz rub ceste, a kada je Fraser prišao automobilu, shvatio je da je u borbi na život ili smrt.

Naime, u automobilu su bili roditelji i njihov 18-mjesečni sin koji se gušio.

– Upomoć, beba nam umire, vrištala je majka u vozilu, a policajac ju je nekoliko puta pitao što se dogodilo. Nakon toga je uzeo dijete iz njihovih ruku i počeo ga oživljavati. Dječačić se gušio i bio je modar u licu.

Šokantna snimka koju su objavili strani mediji pokazuje kako majka trči za policajcem i pokušava vratiti dijete, no Fraser je ostao pribran i jednostavnim manevrom oslobodio dišne kanale.

Majka može biti zahvalna Bogu što je naišla prava osoba te intervenirala u pravo vrijeme kako bi spasila dječakov život.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare