Policija uhitila svećenika zbog preprodaje Viagre

U Španjolskoj je policija uhitila svećenika zbog ilegalne trgovine Viagrom i afrodizijacima.

Tijekom pretresa župnog dvora i crkve u gradu Don Benitu na jugu Španjolske, istražitelji su pronašli velike količine afrodizijaka. Svećenik je, navodno, lijekove za povećanje potencije prodavao većem krugu kupaca, među kojima su neki bili i u župnom dvoru.

Policijskoj akciji u ponedjeljak prethodila je višemjesečna istraga lanca krijumčarenja, koji je, među ostalim, vodio i sam svećenik.

Prema novinskom izvješću, tijekom racije župnog dvora uhićen je i župnikov partner koji je sudjelovao u ilegalnom poslu. Svećenik je navodno pretpostavio da je zbog svog istaknutog položaja u župi i gradu siguran od policijskog uhićenja. Zato je svećenik u posljednje vrijeme bio neoprezan i napravio greške koje su dovele do policijske akcije.

Biskupija Plasencia u španjolskoj regiji Extremadura, koja uključuje župu u Don Benitu, izrazila je u utorak užasnutost navodnim nezakonitim aktivnostima svećenika i njegovim uhićenjem. Biskupija je izjavila da želi u potpunosti surađivati ​​s policijom, piše katholisch.de.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!