NaslovnicaVijestiPop pjevač Harry Styles donira milijune organizacijama koje podržavaju pobačaj

Pop pjevač Harry Styles donira milijune organizacijama koje podržavaju pobačaj

Pop pjevač Harry Styles nedavno je završio svoju dvogodišnju turneju “Love on Tour” na 173 mjesta, a sudionici možda nisu znali da će prihodi na kraju podržati brojne ljevičarske ciljeve, uključujući pobačaj.

Britanski Evening Standard izvijestio je da je turneja prikupila više od 6,5 milijuna dolara koji će biti donirani u “dobrotvorne svrhe”, no dio novca će biti distribuiran grupama koje bi mnogi smatrali daleko od dobrotvornih.

Među dobitnicima su skupine za pobačaj poput Planned Parenthood i Physicians for Reproductive Health, kao i Everytown for Gun Safety, koja zagovara niz novih ograničenja kontrole oružja.

“Nitko vam ne može reći što da radite sa svojim tijelom. To je vaše”

Live Action primijetio je da Styles ima povijest zagovaranja pobačaja, izjavivši u reakciji na prošlogodišnje poništenje slučaja Roe protiv Wadea: “Nekome treba operacija, a netko može odlučiti da je ne može imati? To nema smisla… Prilično je zastrašujuće vidjeti koliko daleko idemo unatrag na mnogo načina. Trebalo bi biti reakcije i pobune zbog ovih stvari.”

“Nitko vam ne može reći što da radite sa svojim tijelom. To je vaše”, izjavio je Styles prošlog rujna. “To je vaš izbor. Držite se zajedno i borite se zajedno.”

Hollywood i glazbene zvijezde su poznate po svojoj dominantnoj krajnje ljevičarskoj pristranosti, uključujući i pitanje pobačaja.

Međutim, neki se ne slažu s ortodoksijom industrije zabave kad je riječ o pitanju života, poput glumice Alexe PenaVega te glumaca Kevina Sorba i Deana Caina.

Iako je Planned Parenthood doživio neuspjeh s novim provedivim zakonima za zaštitu života koji su dosad učinkovito zabranili pobačaj u 14 država, organizacija je daleko od siromaštva.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare