Poslala je kćer na spavanje, pronašla ju je mrtvu u krevetu

Tiffany McIntyre (32) iz Teksasa nije ni slutila da će svoju kćer Zahmiru poslati na spavanje, a ubrzo će je pronaći mrtvu u krevetu.

Sedmogodišnju Zahmiru pronašla je njezina majka kako leži na svom krevetu, s velikim, ispuhanim helijskim balonom iznad glave, piše The Sun.

Kako se navodi, Zahmira se igrala balonom kada je on pukao i pao joj na glavu, nakon čega se ugušila od helija.

“I svaki put kad vidi balon, svoju sestru Charlie, svima govori da ju je povrijedio. Svaki dan me pita za sestru, kaže da joj nedostaje”, rekla je Tiffany.

Nemili događaj dogodio se još 2020. godine kada je Zahmira kod kuće imala online nastavu, ali se nije mogla koncentrirati pa ju je majka poslala da ode ležati u svoju sobu. Djevojčica je poslušala majku, ali joj je nakon 20 minuta bilo čudno što se Zahmira nije odazvala kada ju je pozvala.

Kada je ušla u sobu, ništa joj nije bilo čudno, ali kada je prišla krevetu, vidjela je da djevojčica leži na leđima, a iznad glave joj je napuhan balon s helijem.

Inače, balon s helijem joj je visio iznad kreveta nakon rođendanske proslave.

“Skinula sam joj balon s glave, djevojčicu odnijela s kreveta na kat na pod dnevne sobe i nazvala hitnu”, rekla je uzrujana majka.

Izašla sam van i vrisnula u pomoć, a onda sam se vratila u kuću i počela je oživljavati, rekla je.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i djevojčicu odmah prevezla u bolnicu, a Zahmira je, iako je imala otkucaje srca, iznenada umrla spojena na aparat koji ju je održavao u životu.

“Mozak joj je bio previše natečen, ništa nisu mogli učiniti”, rekla je uzrujana Tiffany.

Doktori u bolnici rekli su majci da je plin, poput helija, uspavao djevojčicu i da se ona “nikada nije probudila” iz tog sna.

NAJNOVIJE!