Potrebne su molitve nakon što je nesreća ubila obitelj
Foto Gofudnme.com

Američka crkvena zajednica oplakuje gubitak peteročlane obitelji koja je sudjelovala u smrtonosnoj prometnoj nesreći u kojoj je samo petogodišnji dječak preživio.

Četvero od petero u automobilu je poginulo: vozač, 43-godišnji Dakarai Mason; 35-godišnja Erin Mason, pripadnica lokalne policijske uprave; 15-godišnji Brandon Crawford i 6-godišnji Titus Mason.

Prema lokalnim policajcima, automobil Masons’Masonsa putovao je kući s bogoslužja kada je sudjelovao u sudaru više automobila i lančanoj reakciji.

Titus je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu, ali je nedugo nakon toga podlegao ozljedama.

Prema izjavi obitelji, peti član, Noah, otpušten je iz bolnice i očekuje se da će se potpuno oporaviti.

Pastor Barry Garland iz Crkve New Beginnings rekao je da obitelj treba molitvu za utjehu.

New Beginnings je kućna crkva bake djece i bila je domaćin molitvenih večeri za obitelj.

U objavi na društvenim mrežama, baka Laura Self Ingram izrazila je zahvalnost za molitve i financijsku potporu koju je njezina obitelj do sada primila.

“Ako ste ikada pomislili da još uvijek nema dobrih ljudi. Obećavam vam da nam je ovaj tjedan pokazano da to jednostavno nije istina.

Svi vi koji ste nam se obratili s lijepim riječima, molitvama, pruženom rukom, hranom i donacijama. To se osjetilo i vječno ćemo vam biti zahvalni. Dakle, tko još uvijek sumnja, samo treba pogledati primjere koji su postavljeni ovaj tjedan.

Nadamo se da će svaka osoba dobiti poseban blagoslov za djelo koje je učinila. Obitelj Ingram”, zaključila je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare