Potresna priča mladića koji je mislio da je “trans” i kastrirao se

Ovo je potresna priča mladića koji se smatrao trans ženom, podvrgnuo hormonima, kastrirao i postao cjeloživotni pacijent.

Kako izgleda ono što pobornici tzv. promjene spola zovu ‘trans zdravstvenom njegom’, nabolje opisuje mladić Kobe koji je u ispovijesti opisao sve što je u sklopu te i takve ‘njege’ prolazio, među ostalim i kastrirao se.

Feminizirani dečko

Kobe, koji nije želio otkriti cijeli identitet, otkrio je kako je kao dijete uvijek bio feminiziran, volio je ružičastu boju i igranje s barbi lutkama, no da nije bio izložen rodnoj ideologiji, vjerojatno bi ostao samo ženstven dečko, u čemu, kaže, nema ničeg lošeg.

“Osjećao sam se nevoljenim kao ženstven muškarac u društvu i svemu. Ženstven dečko, zapravo. Nikada nisam bio muškarac, a sada pokušavam povratiti svoju muškost i sve to. Teško je. Imam grudi, imam kukove razvijene kao žene jer sam počeo s estrogenom u mladosti. Nemam spolne žlijezde. Znate, teško je. Moja lubanja nikada nije bila maskulinizirana”, kaže.

Kobe se, retrospektivno, osvrće na medicinske intervencije kao na podsvjesnu želju za “samoozljeđivanjem”.

Odluku za ‘promjenom spola’ smatrao je izlazom iz svoje homoseksualnosti.

“Pomislio sam: ‘Vau, ovo je tako sjajno. Zaključan sam u svojoj tranziciji … Ali onda je sve počelo pucati i nisam mogao ignorirati komplikacije,” rekao je Kobe.

U videu u nastavku pogledajte cijelo svjedočanstvo ovog mladića.

Osakatio se uz pomoć psihijatara

“Nisam mogao ignorirati da sam se prilično osakatio uz dopuštenje psihijatra. To je sada suludo, gledajući unatrag. To je samo samoozljeđivanje, znaš.”

Kobe se s idejom promjene spola prvi put susreo na YouTubeu.

“Rekao sam: ‘Možeš ti to učiniti’. Znaš, ne moraš biti homoseksualac. Ne moraš biti sramota. I sve te užasne stvari koje sam pomislio o svojoj homoseksualnosti. Mislio sam da je to izlaz”, kazao je iskreno.

Svojim je roditeljima rekao da je ‘transrodan’ s 11 godina. Kada je imao 13 godina, starije su ga ‘trans’ osobe na internetu uputile da zaigra na kartu samoubojstva kako bi mu se omogućili blokatori puberteta.

”I mislim, bilo je trenutaka kada sam mislio da sam stvarno suicidalan zbog rodne disforije. Mislim da nikada ne bih bio suicidalan zbog toga što sam biološki muškarac da nikad nisam bio izložen tim stvarima”, dodao je.

Počeo je uzimati blokatore puberteta s 13 godina

Estrogen je počeo uzimati sa 16, a s 19 je imao operaciju kastracije, tj. uklanjanja muških spolnih organa.

“Očekivao sam da će mi pomoći da poboljšam svoje mentalno zdravlje, ali nije učinilo ništa. Samo sam izgubio toliko vremena i sve što sam napravio bilo je da sam postao pacijent za cijeli život”, rekao je.

Blokatori puberteta povezani su s problemima s mineralnom gustoćom kostiju.
Blokatori ne samo da su potisnuli njegov razvoj, već prema njemu “potiskuju vaš život”, “vaš nagon da učinite bilo što” i “vašu sreću”.

“Izgubio sam dosta seksualne funkcije. Izgubio sam puno osjeta tamo dolje”, dodao je Kobe o hormonskim tretmanima.

Bez spolnih žlijezda, Kobe će do kraja života morati umjetno uzimati testosteron, koji je počeo uzimati nedavno. “Iskreno, ponovno se osjećam živim”, rekao je. “Osjećam se energično. Osjećam samopouzdanje. Jednostavno, osjećam se odlično. I to samo pokazuje da su hormoni suprotnog spola loši. Jednostavno su loši”, kazao je Kobe.

Njegova obitelj prihvatila je ‘tranziciju’ i oslovljavali su ga u ženskom rodu, no nakon svih intervencija i dalje je bio nesretan.

“Shvatio sam koliko je ta ideologija suluda. Mislim, ljudi su govorili da ‘trans žene’ dobivaju menstruaciju, da zaslužuju biti u ženskom sportu, u ženskim, da ‘trans žene’ zaslužuju biti u ženskim zatvorima i slično. Vidim da prava trans osoba preuzimaju prava žena, stvarnih žena. I jednostavno nisam mogao opravdati ništa od toga”, rekao je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!