Prijateljima je rekao da ga je ostavila, a susjedima da je umrla od raka: Sada je otkrivena istina!

Prijateljima je rekao da ga je žena ostavila, a susjedima da je umrla od raka. Kada je policija pretražila njegovu kuću, pronašli su njeno tijelo na jezivom mjestu.

Policija je u nedjelju pronašla tijelo 35-godišnje Heather Schwab u hladnjaku nakon što je dobila dojavu o domu 42-godišnjeg Chada Stevensa. Kako prenosi Fox 4, istražitelji vjeruju da je žena umrla prije više od godinu dana, a njena majka prijavila je nestanak u lipnju.

Prema izjavi pod zakletvom iz tjeralice, Schwabova majka je istražiteljima rekla da svoju kćer nije vidjela oko godinu dana. Njih dvoje su se otuđili jer se nisu slagali oko Schwabove upotrebe droga i drugih pitanja.

Majka je vjerovala da je njena kći bila u nasilnoj vezi sa Stevensom i bojala se da će je on ubiti. U to vrijeme, Stevens je rekao istražiteljima da ga je Heather napustila, te je tvrdio da ne zna gdje je otišla.

Njena majka je ponovo pozvala policiju početkom studenog nakon što ju je kontaktirala bivša Stevensova supruga, tvrdeći da je ubio Heather i zakopao njeno tijelo u dvorištu.

Istražitelji su saslušali njegovu bivšu ženu i kći u Oklahomi. Ispričale su istražiteljima o nedavnom telefonskom razgovoru koji su imali s njim kako bi mu rekle da će uskoro postati djed.

Nekoliko anomalija u dvorištu

Dana 6. studenog policija je dobila nalog za pretres njegove kuće. Prvo su koristili bespilotne letjelice da bi snimili slike njegovog dvorišta i pronašli “nekoliko anomalija”.

Kada je policija ušla u kuću, pronašla je Heatherino tijelo u hladnjaku koji je bio umotan u velike količine plastične folije.

Jedini ulaz u kuhinju bio je sumnjivo zatvoren i komadom lima skriven od ostatka stana, stoji u izvješću o uhićenju.

U razgovoru s istražiteljima nakon što je tijelo pronađeno, Chad je tvrdio da je Heather umrla u srpnju 2022.

Priznao je da je stavio njeno tijelo u hladnjak jer je rekao da nije znao što drugo da radi.

Ispričao je nekoliko različitih priča kako bi objasnio šta se dogodilo, ali je na kraju tvrdio da je umrla tri dana nakon što se okliznula pod tušem i udarila glavu.

U izvješću o uhićenju stoji da je 17. kolovoza 2022. došlo do poziva za obiteljsko nasilje za koji se vjeruje da su bili uključeni Chad i Heather.

Poziv je ukazivao na to da je žena mahala vatrenim oružjem, a da je muškarac vrištao. Službeni uzrok ženine smrti još se čeka.

Istraga je još u tijeku, a članovi Heatherine obitelji rekli su da je za sobom ostavila nekoliko male djece.

NAJNOVIJE!