Pripadnici sekte ostavili bebu ispred crkve prije 42 godine: Misterij je konačno riješen

Pripadnici sekte u bijelom su je ostavili kao bebu ispred crkve prije 42 godina, a sada je dugogodišnji misterij konačno riješen. 

Beba koja je nestala prije 42 godine u Sjedinjenim Državama pronađena je prošlog tjedna, a navodno su je pred vratima crkve ostavili pripadnici “nomadske vjerske skupine” odjevene u bijelo.

Holly Marie Clouse pronađena je živa i zdrava, a i danas živi u Oklahomi. Njezini roditelji Harold Dean Clouse i Tina Lynn ubijeni su u siječnju 1981., a njihova tijela pronađena su u šumovitom području blizu Houstona.

Samo 42 godine nakon što je obitelj prvi put nestala, Dean i Tina su identificirani, a u utorak (7. lipnja) istražitelji iz Ureda državnog tužitelja Teksasa posjetili su Hollyno radno mjesto i rekli joj tko je ona.

Na mjestu zločina nije bilo ni traga Holly, a pokazalo se da su je dvije bosonoge žene u bijelim haljinama ostavile u crkvi u Arizoni, tvrdi prvi pomoćnik glavnog državnog odvjetnika Brent Webster, prenosi Houston Chronicle.

Nekoliko mjeseci nakon Deanova i Tininog nestanka, Hollynu baku Don Kazasant nazvao je netko tko je rekao da zove iz Kalifornije i da ima njezin auto, koji je Dean posudio da se preseli u Texas. Osoba je pitala hoće li Kassanta platiti da joj se automobil vrati na Floridu, na što je pristala.

Tri žene odjevene u bijele haljine su ostavile bebu

Cassasta su dočekale tri žene odjevene u bijele haljine koje su joj rekle da se Dean pridružio sekti, odrekao zemaljskih posjeda te da ne želi imati ništa sa svojom obitelji ili prošlošću.

Na konferenciji za novinare na kojoj je objavljena vijest o Hollynom otkriću, Webster je rekao da je policija uhitila žene, ali da “u dosjeu nema informacija o policijskom izvješću o njima”.

Webster nije otkrio ime crkve u kojoj je Holly ostavljena, ali je rekao da su se žene identificirale kao “pripadnice nomadske vjerske skupine” čija uvjerenja uključuju razdvajanje muških i ženskih članova, prakticiranje vegetarijanstva i nekorištenje kožne galanterije.

Žene su ustvrdile i da su se prethodno “odricale beba u praonici”.

Holly, koja sada ima 42 godine, na kraju je posvojena i nastavila živjeti u Oklahomi. Ima muža više od 20 godina, petero djece i dvoje unučadi, a Cassanta je svoj ponovni susret s unukom opisala kao “rođendanski poklon s neba”.

Ostaje nejasno o kome se točno radilo o ženama u bijelom.

NAJNOVIJE!