NaslovnicaVijestiPucnjava u školi u BiH: Djeca blokirala vrata učionice da ih ne...

Pucnjava u školi u BiH: Djeca blokirala vrata učionice da ih ne ubije

Pucnjava koja se jučer ujutro dogodila u osnovnoj školi u Lukavcu uzdrmala je BH javnost, ali i regiju. Djeca su blokirala vrata učionice da ih dječak ne ubije.

Stanovnici Lukavca su nakon ovog stravičnog događaja ostali uplašeni za sigurnost svoje djece i cijelog društva.

Novinari su razgovarali s građanima

Gospodin, čija kći ide u školu u kojoj je maloljetnik pucao na nastavnika, kaže da nije bila prisutna, ali da ipak strahuje za njezinu sigurnost.

“Moje dijete ide u tu školu. Prije dva dana je završila i hvala Bogu nije doživjela ovu vrstu straha u ovoj velikoj mjeri. Jeste da je bila tu blizu ali, eto, nije direktno bila u školi”, rekao je.

Mediji su prenijeli da je dječak koji je počinio ovo djelo i ranije imao prijeteće ispade, prenosi N1 BiH.

Sugovornik je upitan da li je njegova kći uplašena ovim činom, a on je rekao: “da, ne smije izaći iz kuće”.

“Mi smo mali grad i ovo nam ne treba. Pogotovo omladina sada, vjerojatno zbog ovih televizija i događanja u susjednoj zemlji, uzimaju stvar u svoje ruke, umjesto da izvuku pouku da ne smiju ovo raditi i izigravati kauboje”, zaključio je.

Djevojka po imenu Mubina razgovarala je s reporterima i naglasila da su članovi njene obitelji bili prisutni u trenutku pucnjave u školi, izjavila je:

“Mi smo ovo i očekivali. Nakon ovih svih događanja i nakon zataškivanja svih događanja: gdje su burno svi reagirali prvih par dana. U redu, to je Srbija, ali to se moglo očekivati i u ovakvom manjem mjestu, posebno od djeteta koje je problematično i koje je govorilo da će tako nešto učiniti.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare