Roditelji bacili tijelo beživotne kćeri (3) u kanal: Isplivali su detalji stravičnog zločina

Sasha (40) i Maja V. (39) su danima držali kćer zaključanu u podrumu, a zatim bacili njeno beživotno tijelo u kanal.

Njemačka policija došla je do novih saznanja u slučaju smrti trogodišnje djevojčice koju su roditelji Sasha (40) i Maja V. (39) danima držali zaključanu u podrumu, a zatim bacili njeno beživotno tijelo u kanal.

Majka Maja V. uhićena je prošli tjedan zbog sumnje da je zajedno sa suprugom zaključala dijete u podrum, a novi rezultati istrage pokazuju da je djevojčica danima bila teško zlostavljana.

Podsjetimo, rezultati obdukcije pokazali su da je djevojčica udahnula sadržaj želuca u pluća, od čega je preminula. Nakon što su roditelji pronašli njeno beživotno tijelo, tijelo su navodno stavili na kolica i prevezli do kanala gdje su bacili dijete.

Policija je objavila fotografiju kolica za koja se sumnja da su Saša i Maja koristili da pod okriljem noći prebace tijelo u kanal.

Kako navode iz policije, radi se o crnim ručnim kolicima, na kojima je ispisano “FROYAK Outdoor Gear”, a na kraju natpisa nalazi se logo sa siluetom medvjeda.

Saša V. uhićen je nekoliko tjedana prije Maye, a njemački mediji javljaju kako se par danima nakon kćerine smrti ponašao normalno.

Kako navode mediji, Majina majka glumila je sretnu ženu i oduševljeno je pozdravljala susjede dok je drugo dvoje djece vodila u šetnju. Za jezivu smrt djevojčice saznalo se kada je Sasha V. nazvao policiju i priznao da je bacio dijete u vodu.

Ronioci su na dnu kanala pronašli tijelo nesretne djevojke, nakon čega je tijelo prebačeno na obdukciju.

NAJNOVIJE!