Sin ubio majku, a policiji je rekao da je “opsjednut demonima”

Amerikanac iz Miamija navodno je ubio svoju majku i rekao policajcima koji su ga uhitili da je “opsjednut demonima” , prenose lokalni mediji.

John Calhoun Tucker III  (54) uhićen je u utorak uvečer u svom domu, nakon što je rođaka, čiji identitet nije otkriven, pronašla njegovu majku onesviještenu, dok joj je krv curila iz uha. Kada je Hitna pomoć stigla na lice mjesta, nisu ništa mogli učiniti kako bi ženi spasili život pa su proglasili smrt.

Kako je javio TV kanal WPLG, policajci koji su stigli na mjesto zločina čuli su buku ispred kuće i vidjeli Tuckera, koji je saslušan i kasnije uhićen.

VIDI OVO: Događaju li se opsjednutosti demonima danas?

Tucker je rekao policajcima da su ga „tog jutra opsjedali demoni“ i da se njegova majka „počela moliti za njega“ prije nego što ju je ubio.

On je pored beživotnog tijela svoje majke ostavio cedulju s porukom, čiji sadržaj nije otkriven, a kod njega je pronađen pištolj. Rođakinja je otišla provjeriti što se događa nakon što su ga kći i sestra ubojice upozorile da se ni majka ni sin ne javljaju na telefon.

Kada je žena stigla u kuću, nitko nije otvarao vrata, iako su dva vozila bila parkirana na prilazu. Onda je ušla kroz ulazna vrata i zatekla ženu na zemlji.

NAJNOVIJE!