Sin vođe Hamasa se obratio na kršćanstvo: Nisam mogao gledati njihovo divljaštvo!

Yousefovo obraćenje na na kršćanstvo proizlazi iz njegovog osobnog iskustva brutalnosti Hamasa tijekom svog zatvora 1996. godine.

Mosab Hassan Yousef, sin vođe Hamasa, osudio je Hamas i obratio se na kršćanstvo nakon što je svjedočio njihovoj brutalnosti.

Izrazio je zabrinutost zbog Hamasove nebrige prema palestinskom narodu i ljudskim životima.

Yousef je razgovarao s Fox Newsom o pravoj prirodi Hamasa, njihovim ciljevima i pitanju palestinske države koju tvrde da predstavljaju.

“Njih nije briga za palestinski narod. Ne mare za ljudski život. Vidio sam njihovu brutalnost iz prve ruke….Ako uspiju uništiti Izrael i izgraditi svoju državu, što će učiniti? Ubijat će naše ljude.”

Također je predložio da Izrael istraži upotrebu plina nakon evakuacije civila u Gazi. Yousef je priznao složenost situacije, s međusobno povezanim tunelima i potrebom za zaštitu civila tijekom bilo koje operacije.

VIDI OVO: Istina o Hamasu koju svi trebaju znati: Ovo im je glavni cilj!

Hamas je vjerski pokret

Yousefovo obraćenje na na kršćanstvo proizlazi iz njegovog osobnog iskustva brutalnosti Hamasa tijekom svog zatvora 1996. godine. Shvatio je da ne može ostati povezan s organizacijom, unatoč prednostima koje mu je pružila.

Naglasio je da Hamas nije nacionalni pokret, već vjerski pokret s ciljem uspostavljanja Islamske države.

“Hamas nije nacionalni pokret. Hamas je vjerski pokret s ciljem uspostave Islamske države”, rekao je Yousef. “Ne mare za nacionalizam. Zapravo, oni su protiv nacionalizma. Oni koriste ”palestinsko pitanje” samo za postizanje svojih ciljeva, ali ustvari dugoročni cilj je transformacija Bliskog istoka i svijeta u Islamsku državu.”

Yousef vjeruje da je pravi manipulator iza kulisa Iran, poznati sponzor terorističke skupine. Tvrdi da Hamas služi interesima Irana i da je njihov krajnji cilj transformirati Bliski istok i svijet u islamsku državu.

U tijeku sukoba, ubijeno je najmanje 4.800 ljudi, uključujući najmanje 30 Amerikanaca, na obje strane.

NAJNOVIJE!