Strašna tragedija u susjedstvu: Djevojčica pala s 12. kata i na mjestu poginula

Petnaestogodišnja djevojčica pala je jučer s 12 kata zgrade u Novom Beogradu i na mjestu preminula.

Djevojčica (puni identitet poznat redakciji) je išla u školu “20. oktobar” u Novom Beogradu. Svi u školi su s nevjericom primili ovu tragičnu vijest.

Bila je odlična i uzorna učenica

Branislav Nedeljković, direktor OŠ “20. oktobar” potvrdio je za “Blic” ovu strašnu vijest.

“Išla je u našu školu, bila je odlična učenica, uzorna učenica, dobra prijateljica. Prije tjedan dana osvojila je nagradu u recitiranju. Razred u koji je išla jedan je od najboljih i najsložnijih u cijeloj školi. Djeca su se dobro slagala, a ona je na brojnim natjecanjima postigla zavidne rezultate”, rekao je ravnatelj škole koji još ne može vjerovati da se dogodila ova tragedija.

Tim povodom Uprava škole danas je svim roditeljima uputila priopćenje:

“Danas smo se suočili s tragičnim gubitkom naše učenice. Iznimno smo ožalošćeni tragedijom koja se dogodila. Bila je divna osoba, dobra prijateljica, iskrena prijateljica, odlična učenica, veselo i nasmijano dijete … Izražavamo svoju iskrenu sućut obitelji. Budući da se svi djelatnici i učenici bore s tugom, sutra ćemo u školi za vrijeme redovne nastave zajedno proći kroz aktivnosti koje se bave procesom tugovanja. Poticat ćemo učenike da podijele svoje osjećaje i misli s nama i međusobno u okruženju u kojem će se osjećati sigurno za postavljanje pitanja i razgovor”, stoji u priopćenju.

Kako se dodaje, “škola će kroz svakodnevne učeničke aktivnosti u narednim danima nastojati pokazati osjetljiv, suosjećajan odnos prema reakcijama učenika, potaknuti ih na izražavanje osjećaja i pomoći im u strukturiranju dnevne rutine“.

Sve vrijeme ćemo nastojati da kroz naše aktivnosti održimo uspomenu na nju i nadamo se da ćete nam se u tome pridružiti. Njena smrt duboko je potresla vas, učenike i nas nastavnike“, dodaje se u obraćanju roditeljima, nastavnicima i učenicima.

Pozivaju se roditelji, ukoliko njihova djeca ili oni žele razgovor s psihologom, da se jave razredniku.

NAJNOVIJE!