Stravična scena u autobusu u Novom Sadu: Sugrađanka upozorava roditelje ženske djece

"Večeras su u autobusu 7a dvije-tri djevojke od 12-15 godina (po izgledu) čavrljale sa starijim muškarcem"

Stravična scena dogodila se jučer u Novom Sadu u autobusu na liniji 7A, a prema riječima sugrađanke koja se vozila u njemu.

Stariji muškarac pokušavao je započeti razgovor s grupom djevojaka, pitajući ih gdje izlaze i smiješio se.

Kako tvrdi ova Novosađanka, u početku je mislila da se djevojke i nepoznati muškarac poznaju. Pričali su i smijali se. No, tada je čula kako ih muškarac pita na kojoj stanici silaze, što joj je upalilo crveni alarm u glavi.

“Večeras su u autobusu 7a dvije-tri djevojke od 12-15 godina (po izgledu) čavrljale sa starijim muškarcem i nije izgledalo kao da im je neugodno, ali pogled tog muškarca prema tim djevojkama bio mi je jako čudan.

Pokušavala sam procijeniti poznaju li se ili ne, nisam se htjela miješati, jer se ništa konkretno loše nije dogodilo, osim što mi je izgledalo čudno.

Djevojke su se toliko smijale s njim (nisam čula o čemu pričaju) da sam na kraju zaključila da se ipak poznaju i nisam više obraćala pozornost. Nekoliko stanica kasnije vidjela sam čovjeka kako izlazi i čula sam nešto kao – gdje izlaziš?”, kaže ova žena.

Djevojčica je izašla iz autobusa, a muškarac za njom

Objašnjava da je nakon tog pitanja jedna od djevojčica izašla iz autobusa, a muškarac za njom. Primijetila je da je dijete istrčalo, kao da bježi od njega, dok su ostali izašli nekoliko stanica kasnije.

“Jedna djevojka je izašla na mjestu gdje je bio čovjek, ali je brzo pobjegla (nisam vidio, rekao mi je tip), a ostale dvije djevojke izašle su stanicu ili dvije kasnije.

Imali su plave ruksake na kojima je pisalo Volley Team. Komunikacija te dvije djevojke nakon izlaska muškarca potvrdila je moju sumnju da ga ne poznaju”, objašnjava.

Kako navodi, ovim putem želi skrenuti pažnju svim roditeljima da razgovaraju sa svojom ženskom djecom i objasne im da se ne smiju smješkati nepoznatim osobama te da ne pokazuju znakove zainteresiranosti kako bi kasnije izbjegli probleme.

“Molim vas svi skrenite pozornost svojim curama da se ne smiju smješkati ljudima koje ne poznaju, pogotovo ne starijima i muškarcima, jer naše je vrijeme takvo kakvo je. Naučite ih da je biti pristojan jedno, a smiješiti se i nastaviti komunicirati nešto sasvim drugo… čuvajte svoju djecu”, poručila je ova Novosađanka.

NAJNOVIJE!