Svećenica napustila crkvu te se pridružuje industriji za odrasle

Svećenica iz Brazila napustila je crkvu i namjerava se pridružiti industriji za odrasle. Krista je odlučila zamijeniti Sotonom!

Anna Akiva (36) iz liberalne crkve u Fuksiku najavila je da se fokusira na OnlyFans i navodi da se osjeća bliže Bogu nego ikad.

“Vjerujem da me pravljenje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćer Božju ili kao osobu”, rekla je Akiva, dodajući da je svoju ulogu pastora napustila iz poštovanja prema Bogu, prenosi NY Post.

Prijelaz ne bi trebao biti problem za Akivu, koja je tijekom godina prikupila 100.000 pratitelja na Instagramu. Prethodno je sudjelovala u izboru za najbolju zadnjicu prije nego što se 2015. posvetila vjeri.

Akiva kaže da oni bez grijeha prvi bacaju kamen na nju.

“Počela sam uviđati da je crkva pokvarena sredina, gora od sekularnog svijeta, jer tamo propovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali veliki dio je korumpiran”, kaže Akiva.

Navodi da se na ovaj korak odlučila dijelom i zbog svog bivšeg supruga, pastora Yusefa Akive, za kojeg je rekla da ju je kočio tijekom šest godina braka.

“Zabranio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje kad sam se udala. Živio je za svoju obitelj i svoju crkvu. Teško je biti sretan pored nekoga tko ti upravlja životom, tko te naziva smećem, pljuje ti u lice… Mnoge žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao ja”, tvrdi Ana.

Također je naglasila da su sve češća izvješća o ženama koje su “žrtve narcisa” koje se skrivaju iza vjere.

Profesorica engleskog Briana Coupage (28) također je nedavno dala otkaz u srednjoj školi u Missouriju kako bi radila na platformi za odrasle.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!